SF kids play

Som ni vet så åker vi mycket bil i vår familj, då vi ofta åker och hälsar på min familj i Karlstad. Imorgon åker vi dit igen wiho.. Frank brukar vara väldigt nöjd i bilen men det som underlättar våra resor mest är att vi kan låta han titta på barnprogram medans vi kör. SF kids play appen är en favorit hos oss! Där finns alla de bästa barnprogrammen samlade och det funkar att titta via offline-mode! Så smidigt när vi är på resande fot att slippa tänka på uppkopplingen! :) så ikväll ska jag ladda paddan.

Frank älskar Brandman Sam, Pippi Långstrump & Alfons Åberg! Jag gillar att de erbjuder Astrid Lindgrens filmer då jag själv tittade massor på dessa när jag var liten. :) men förutom barnfilmer så finns serier och böcker också!
De smarta med SF kids play appen är att det även finns vuxenfunktioner som vi kan styra över, tex åldersinställningar eller timer på tittandet. Dessutom är SF kids play helt utan bindningstid!
Som sagt så använder vi oss av appen väldigt mycket när vi är på resande fot pga de smarta offline-läget men programmen går varma här hemma också! så ni som kanske ska åka till fjällen eller mysa hemma under sportlovsveckan v.9 kan ju passa på att ladda ner appen redan nu. Använd min kod BERGH19 så får ni 2mån fritt användande! Klicka HÄR för att registrera er.

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Tack, toppen en vab-vecka som denna. Som sagt, härligt med Astrid , roligt även för morsan!
viktoriabergh
,
Hahah ja alltså de gamla klassikerna är ju bäst! Då kan man själv titta och tycka de är skoj! 😉 hoppas ni är friskare snart! Kram
Frida
,
Vart har ni köpt skyddet till paddan som den sitter fast i?☺️
viktoriabergh
,
Hos lekmer.se 😊