Semesterförberedelser

Juni är ju officiellt start för semestern! Detta året har jag ju lyckan att få ha ”semester” i form av mammaledigt.. vi får även ha pappan i familjen hemma mycket nu under sommaren och vi har planerat att spendera sommaren hemma i Sverige.

Frank kommer ju vara ledig från förskolan i några veckor och under denna tiden så kommer vi passa på att åka bil både till Karlstad (mormor&morfar) samt Dalarna (farmor&farfar).

För att få en smidig och harmonisk bilresa så har vi ALLTID med Franks IPad så att han kan få titta på barnprogram under resan. Det här funkar superbra för oss! Men som ni vet så har man ju inte internet i bilen, om man inte kör interndelning via sin telefon men detta funkar typ aldrig så rekommenderar inte det. Hahah istället så är det bättre att ladda ner alla sina favoriter i offline mode.

Vi använder oss av SF Kids appen! Enligt mig världens bästa app eftersom dom har såååå många barnprogram och filmer! Gamla favoritfilmer som jag själv tittade på när jag var liten med tex Astrid Lindgren.. sen finns det ju massa smarta funktioner för oss vuxna där man kan bestämma över tittandet. Det finns även ljudböcker och dans med rörelser till, MOVE IT. Sen en väldigt användbar funktion som vi verkligen uppskattar! Det går nämligen att ladda ner dom programmen man vill ha i offline mode redan innan resan! Så det har vi pysslat med idag!

Frank har suttit bredvid och pekat på vilka program han vill se.. det blir en HEL del barnprogram på listan kan jag lova..

smidigt att även kunna skapa spellista i appen om man har fler barn som gillar olika! :)

Med min kod: VB2019 så får ni 2månader fritt SF Kids!
Det enda man behöver tillgång till vid nedladdning är wi-fi. Sen klickar man in på det programet man vill ladda ner, & klickar på molnet.. det går väldigt snabbt och smidigt! :)
som sagt så använder vi oss av hans iPad mest men lika bra att ladda ner på våra telefoner också, både min och älsklingens! Perfekt att göra detta hemma innan alla resor nu i sommar. Då vet vi att vi alltid har tillgång till alla hans favoriter vart vi än åker.
Så glöm inte att registrera er hos SF kids så får ni 2månader fritt med min kod: VB2019

Gillar

Kommentarer