Semester bra men vardagen bäst

Semester är ju så mysigt och härligt men det är något extra med rutiner och vardag. Vi i vår familj älskar vardagen och mår bra av våra rutiner. Det är livet semestern är ett härligt avbrott men nu börjar vår vardag ihop med förskola, jobb, aktiviteter osv.

Vi är så glada och stolta över vårt samarbete med SF Kids denna sommaren och gissa om vi hunnit kika en del på filmer och serier tillsammans? (sista chansen att använda min kod VB2019 , för 2mån fritt, gäller fram till 31 aug) klicka HÄR för att registrera.

men nu är vi sugna på att komma igång med lite rörelser och aktiviteter tillsammans och förutom fotbollsskolan som Frank ska börja i till hösten så har vi fått in en ny rolig rutin här hemma med SF Kids serier MOVE IT, som är en serie med olika handledar ledda dans/rörelse pass där vi tillsammans kan följa med och dansa!
Gissa om jag har skrattat!!! Alltså det är sååå kul att dansa ihop med Frank, han blir helt galen och kör breakdans och går ifrån dansrörelserna och freestylar.. men det gör ingenting! Det är så roligt att få igång honom med lite aktivitet och när man dessutom kan vara med och göra något ihop så blir det en mysig grej av det. Han håller på o tjatar om dansen nu och det ser jag som något positivt!
I dagens samhälle med allt stillasittande upp i åldrarna så är det nog bra att försöka lyfta fram och pusha sina barn till rörelse så mycket man kan. :)

jag lovar att ni kommer få ett gott skratt tillsammans om ni testar på MOVE IT. :) glöm inte att ange min kod VB2019 så ni får SF Kids fritt i 2mån!(giltigt till 31 aug) Registrera er HÄR

Gillar

Kommentarer