Sätta tydliga mål för att lyckas ♡

Förlåt för taskig update idag.. men jag kämpar på med jobbet nu när jag är i uppstarten..

Det ska bokas in nya potentiella kunder och först måste måste man ju då få tag i dom! Så för att lyckas med detta så har jag satt dagsmål för mig (utöver de PT tider som redan ligger inne i kalendern)

Mitt mål har varit att boka in 5st kunder per dag i kalendern.. men imorgon kanske jag måste sikta in mig på färre säg 3st, just för att jag är ganska bokad imorgon redan.

Detta arbetssätt funkar superbra för mig för då har man helt plötsligt en plan som ska genomföras och jag åker inte hem förens jag lyckats! Det är skönt att sätta upp mål och klara dom! Målen ska vara utmanande och genomförbara! För man vill inte sätta ett för tufft mål och sen riskera för mycket att misslyckas.. då tar man inte med sig något positivt sen säger inte jag att man inte ska sätta höga mål men det ska vara realistiska mål! :) sätter du mål för dig? Vare sig det handlar om jobb, kost eller träning kanske?

Jag känner ett stort lyckorus i kroppen nu, dels för att det flyter på så bra på jobbet och jag håller en sjukt bra statistik där men också för att jag känner harmoni i livet just nu! Jag är överlag lycklig ♡ så härlig känsla och jag ska bara njuta av att få känna såhär, för livet är alltid upp och ner och därför måste man kunna stanna upp och ta in när känslan är såhär fantastisk.

Gillar

Kommentarer