Sämsta möjliga starten

Vaknade 04.00 imorse av yrsel, huvudvärk och jordens illamående! Så jag fick smyga upp på toaletten och sitta där inne i mörkret med en banan och ett glas vatten. Tog även 2 alvedon när den där värsta vågen av illamående försvann.. som TUR var så spydde jag aldrig, utan fick behålla bananen och vattnet. Efter ca 15min så kände jag mig redo att försöka somna om och turligt nog lyckades jag!

Huvudvärken var borta när klockan ringde på morgonen men dessvärre inte illamåendet så som tur var så var älsklingen hemma idag på morgonen och kunde duka fram frukosten till Frank så att jag kunde vila på soffan.

Blev lite bättre efter frukosten och åkte iväg till läkaren (fick tid pga pollenallergierna & astman) Frank fick följa med och var så gullig där inne.. så nu har jag fått förnyade recept och förhoppningsvis kan bli kvitt de värsta allergierna!
Ska iväg sen igen till lasarettet för besök hos barnmorskan men har faktiskt tänkt ligga raklång på soffan tills dess, känner mig helt slut! Jag ska även ta en lunch inne i Enköping efter besöket med min nyfunna gravida vän! Hon har bf idag!!! Men än så länge ingen bebis i sikte ;) så hoppas vi hinner luncha

Gillar

Kommentarer