Samarbete

Kommer ni ihåg att jag var iväg på ett möte för eventuellt samarbete? Jag kommer nu samarbeta tillsammans med skönhetskliniken Omroj Klinik i Danderyd. Jag ska testa på hudåtstramning vid magen då huden där har blivit mer elastisk.. perfekt ju efter denna förlossningen! Tror ju på att klara det utan ingrepp med laser osv! Men ska bli kul att testa detta ändå för jag har alltid varit skeptisk mot sådana här behandlingar! Kommer iaf ge er all info om hur det går till och priser osv! Samt före och efter bilder! :) har någon av er testat på något liknande?

Gillar

Kommentarer

Anonym,
Evelina, varför ska du börjar kommentera negativt när det ändå inte hjälper. Det är väll ändå hennes beslut och inte dina åsikter som gäller. Sen finns det ju en anledning till varför hon gör de, dels för henne själv men även för att hjälpa dom människor som kanske inte vet om det är värt priset. Samt, vad är det för skillnad på en nybliven mamma och en vanlig person med "lös hud över magen". Varje människa ska ju ha rätt till att göra behandlingen.
www.viktoriabergh.se
carro
,
hade lätt också gjort den om den var gratis ✌. Magen drar inte åt sig för oss alla heller för den delen , jag är en utav dom . Tråkigt att folk ens skriver nedlåtande . Alla gör vi som vi tror är bra för oss. Det skadar inte att testa , go for it säger jag
Maria
,
Hej Viktoria! Jag läser din blogg dagligen & älskar att följa din vardag tillsammans med Frank. Jag är lika gammal som du men har ännu inga egna barn. Tycker det är jättespännande att få se vad som händer med din kropp efter de där laserbehabdlingarna. Hade själv gjort det om jag inte trivdes i min kropp och fått den möjligheten. Fortsätt med att vara du & fortsätt med att skriva om det du vill! Fantastiskt!!! ♥
Anna
,
Ja vadådå?
Matilda
,
Gör behandlingen! Kul att se om det faktiskt funkar eller inte tycker jag. Man lever bara en gång. Vem är dom att kommentera negativt! Barnsligt värre!
Matilda
,
Tråkigt? Jag vet något som är tråkigt och det är din kommentar. Och jag vet något som är sorgligt också och det är också din kommentar. Jag tycker att det är ett kul samarbete! Det finns nog många som undrar och gärna skulle vilja veta om det funkar eller ej men inte vågat testa själva som nu kan få svar.
IdaS
,
Skit verkligen i vad alla säger! Kör på bara
Anki
,
Vilka är vi att berätta för denna fina person vad som är rätt el fel? Bestämmer vi inte själva över vår egen kropp? Jag följer denna blogg för att den är intressant , rolig, för att denna fina kvinna gör mig stolt över att vara kvinna. Jag själv skulle aldrig våga blotta mig själv så här. Det finns så mycket skit här i världen och vi skapar den oftast själva med intriger, avundsjuka eller bara rätt o slätt att vi är elaka. Så innan vi kommenterar och lägger tid på att vara elaka eller ironiska.....! Fråga er själva om just jag/ du är så mycket bättre eller visare.
Katarina
,
Alltså Gud vad man blir less på den svenska avundsjukan! Gör precis som du vill fina du och strunta i alla bittra jävlar. Det är absolut inget fel på att vara utseendefixerad och dom som säger annat är sånna som har noll självförtroende och vill att alla andra ska ha det också. Det är klart som fan att man ska få göra som man vill utan att någon ska komma med sin onödiga negativa åsikt. Alla mår bättre när dom känner sig fina och det är absolut inget fel med att du vill prova den här behandlingen, go for it! Strunta i alla som kommer med negativa kommentarer, dom har inget vettigare för sig.
Louise
,
Ja tycker absolut att du ska göra det. Skit i alla negativa kommentarer! Hade varit kul att få se om det funkar också! Mvh Louise