Saker att se fram emot

SPA över midsommarhelgen.

Vi åker till Hjortnäs på fredag morgon för att fira midsommar där. Vi har bokat 2 nätter på Dalecarlia hotell och spa. På lördagen kommer vi få egentid då vi bokat varsin behandling! Det ska badas och mysas ♡ längtar så efter massagen som jag ska få! Sist vi var där var med Frank i magen:)

Tripp till Karlstad
Hälsa på mamma, träffa syrran med barn och gå ut och käka middag för att fira att min syster tagit examen som socionom! Grym är hon!

Vår säng!

Carpe Diem sängen är snart hos oss! Inom 2-4veckor så har vi ny säng, ska bli så jäkla skönt! Jag tycker att jag sover sämre och sämre i vår säng.. kanske just för att man vet att vi snart ska få ny. Typiskt
Spanien resan 3veckor☆

Vi ska i slutet av sommaren åka ner till Torrevieja för semester. Ska bli så himla skönt att få komma iväg sådär! Vi har tänkt att bila till Marbella och hälsa på vänner, men det kanske även blir bad i rosa sjöarna igen och massa annat skoj såklart! Så ni som besökt Torrevieja och närliggande städer. Har ni tips på saker att se och göra? Vingård vore mysigt om någon har bra tips!
rosa sjöarna sist vi var där!

Inflytt i huset December
längtar efter inflyttning av huset varje dag! Kan det bli december nu tack

Gillar

Kommentarer