Såhär kan det se ut..

Hur en utflykt kan se ut med 2 små.

Godmorgon! Idag har vi ju hemmadag jag Frank och Ralf. Varje måndag och fredag så är han hemma från förskolan då vi har 20h/veckan uppdelat på tis,ons,tors.

Så våra planer var att ta bilen hem till svägerskan Lisa för en powerwalk.

Började med att förbereda barnen med kläder, ren blöja, amma lilleman och försöka packa skötväska med allt som kan tänkas behövas när man ger sig iväg från hemmet. Ja, extra kläder, blöjor, vattenflaska, plånbok osv osv! Så skulle jag börja få iordning på vår vagn (syskonvagnen) och det krävs ju 2 delar då, både sitt & liggdel, så jag körde bort allt till bilen först och lät bebis ligga kvar inne på lekfilten sålänge och Frank följde med mig.

Allt lastades in i bilen och när vi kom in sen så skulle Ralf ner i babyskyddet, så gick vi till bilen alla och jag satte fast barnen. Men då fick jag en sån där känsla att jag glömt något. Ja jag tror att jag glömt de nedre adaptrarna till barnvagnen så att jag kan använda vagnen som syskonvagn. Så jag låter båda dörrarna vid bilen stå helt öppna och joggar in i huset för att leta! Men NEJ ingenstans hittar jag dom.. de måste ligga i bilen ändå, så jag får låsa huset och gå tillbaka.. kikar i bilen men hittar inte ändå! Så tillbaka mot huset för att hämta garagenyckeln istället och tittar i garaget. Nej inte där heller. Vart f*n kan dom vara!? Inne i bilen då eller? Får spader får gå tillbaka till bilen och då gråter Ralf och Frank sitter med händerna i huvudet som att han inte orkar lyssna på lillebrorsan.. jag känner mig uppgiven och börjar packa ur bilen igen i ett sista hopp om att hitta adaptrarna. Men nej.....

får förklara för Frank att vi inte kan åka längre och då börjar han gråta också såklart.. så nu står jag med all packning, 2 barn som gråter och jag som funderar över vart tusan adaptrarna har tagit vägen!? Åhhhh SUCK.

Fick börja packa ihop allt och försöka successivt lasta tillbaka allt i huset och börja om med en ny plan. Då bestämde jag mig för en minipromenad till macken och sen lekparken så kunde Frank cykla dit istället. Ralf försökte jag amma igen men han ville nog bara sova så det gick inte så bra. Packa om på nytt och sätta ihop vagnen till Ralf för att sen ge oss iväg men nej!? Vart är nu plånboken!? I bilen tror jag.. så dit igen med barnvagnen med Ralf i och Frank gåendes efter... (fortfarande missnöjd bebis i vagnen) nej ingen plånbok i bilen.... nehe!? Men åh då liggger den ju i babyskyddet i huset, tillbaka dit.. nej inte där.. vad är detta! Allt går emot mig.... jag får titta i skötväskan en extra gång.. ja där låg den! Pjuuuuhhh så NU äntligen Frank ska vi gå. Då när han ska sätta sig på cykeln så börjar han gråta... mamma: måste byta blöja den är jättetung... ja då har ju han världens kissblöja också! Så in igen och byta, kommer ut till en återigen missnöjd bebis i vagnen och NU är vi äntligen i lekparken... herregud... tillägger att jag även fick stanna skrivandet av inlägget för att Frank hade bajsat. Så vi fick köra ett stående blöjbyte här eftersom jag glömde skötbäddsskyddet hemma. Ofc.

Nu kan dagen bara bli bättre va!? blir så uppstressad i dessa situationer och speciellt när man har bebisen gråtandes och samtidigt Frank som springer efter och ställer tusen frågor och sen blir jag så jäkla trött på mig själv som är så vimsig och disträ så jag verkar varken ha koll på mig själv eller mina prylar. Ja men men, det här är något man får träna på helt enkelt ;) att behålla sitt inre lugn när allt går emot en.
Kram på er! Hoppas ni får en lugnare start på denna fredag.

Gillar

Kommentarer

viktoriabergh
,
Bra tips!! Ska verkligen anamma det! Just denna resa blev spontant bestämt och det är väl då allt ska krångla.
viktoriabergh
,
Tack
viktoriabergh
,
Det är suffletten som har solskärm ☺️
Linnea,
Supermamma! Heja dig. Det här lär bli vardag för min del också snart när jag ska va ensam med 2.. vi har också då tis ons tors på förskolan 15 h totalt, väldigt lite men bättre än inget ändå ♡
www.nouw.com/hedstromss
Elina
,
Hoppas att din dag blev lugnare sen!! Det lät väldigt svettigt! Imorse kunde jag inte hitta husnycklarna och sen glömde jag att lämna en grej på förskolan, så fick smyga tillbaka efter en dålig lämning (pga lilltjejens sovfilt hade blivit glömd i mannens bil, fick leta upp en ersättare hemma men då var hon redan på uselt humör). Imorgon är en annan dag iaf ❤️
viktoriabergh
,
Haha jag har haft värre utbrott med 1 barn med❤️ tack!! Kram
viktoriabergh
,
Vad kul! Åh mys bli inte det. Hjärtat växer en centimeter minst och jag har faktiskt kärlek till dom båda. Om inte mer nu! Jag blev en bättre mamma till 2 än 1. Sååå mysigt också! Tänk vad bra dom kommer ha av varandra sen☺️ tack själv!! Kram!! Stort lycka till ❤️
viktoriabergh
,
Åh förstår dig så mycket ❤️❤️ men ni grejar det suuuuperbra! Och vilken glädje dom har av varandra sen! Oskiljaktiga säkert! Du får klaga hur mycket du vill till mig, som sagt alltid skönt att kunna få ta del av andras verklighet också så att man förstår att det är helt ok att livet är lite tufft ibland! ❤️ kram!
viktoriabergh
,
Hahaha ja det är tur att barn inte är långsinta också! hih! Kram!
viktoriabergh
,
Åh vad kul! Man räcker till gott och väl! Man får kärlek från 2 håll och kan på så vis ge mer tillbaka. Du vet relationer som ger mycket positivt kan man även ge till. Så är det nu. ❤️ underbart! All lycka till!