Så trött på det perfekta livet

Hej nu är jag tillbaka här efter en helg hemma med familjen och vänner! Bloggen blir lite lidande när jag väl är hemma sådär men jag tar mig faktiskt den friden att lägga ifrån mig telefonen och njuta av sällskapet bara. Så härligt att kunna vara så social och ouppkopplad på nätet.

Mycket i dagens samhälle är ju verkligen kopplat till nätet.. sociala medier är nästan vår nya verklighet. Skrämmande när man tänker på det och jag är ju definitivt en bidragande faktor men jag vill inte att bloggen eller min Instagram ska lyfta fram ett fint och perfekt liv där allt verkar mysigt! Jag kan komma på mig själv följa personer som skapar denna press hos mig av en lycklig underbar och vacker vardag! Men sanningen är ju att de flesta dagarna bara går förbi oss, kanske inte sådär inspirerande och färgsprakande för en bild men för hjärtat.

Jag måste bli bättre på att sluta följa folk som stressar mig till en ouppnåelig vardag. Jag vill inte ha en vardag som måste vara Instagram vänlig eller innehåll som måste inspirera för i livet så ser det ju inte så ut! Jag vill inspirera er att få ha en helt vanlig vardag med små vardags lyxer här och där, glimtar som är underbara men "bra" är också helt jäkla fantastiskt! Upp och ner är livet och då ska också bloggen visa upp och nedgångar...

Gillar

Kommentarer

Madeleine
,
Håller helt med dig ❤️ Så bra skrivet! Alla har ett liv bakom instagram, härligt med någon som delar med sig av det också!
Alice
,
Tycker verkligen det låter alldeles utmärkt att faktiskt komma ut från låtsasvärlden. Men du skriver redan om verkligheten. Du har många följare inkl mig som är småbarns mammor! Jag behöver all inspiration som bara går. Men även att de faktiskt går fel och att vi inte är felfria med våra barn.
viktoriabergh
,
Tack snälla för fina ord! ❤️