Så jävla trött på maträtterna!!

Åh har ni också vissa maträtter som cirkulerar runt på menyn hemma hos er!? Jag är så JÄV*LA trött på de maträtter som vi går runt på nu här hemma så idag blev en sån dag då jag inte kände för något alls istället.. det slutade med en billys panpizza och ett glas rött i soffan. Bättre än inget men absolut inte bra. 

Har ett mål inför nästa vecka och det är att plocka fram 2st nya maträtter tillsammans med min sambo som vi ska laga. För man blir ju så less på smakerna och att man är så inrutad i samma saker hela tiden.. jag ska ta fram en god höstgryta med nötkött, rödvin, lök och morötter och till detta potatis. Ett glas rött vin till detta med! Mmmm❤️ har ni någon bra rätt som ni vill tipsa om? Länka gärna recept eller skriv snabbt vad ni brukar käka i vardagen? Vi är liksom och trampar i samma spår här så söker inspiration

Gillar

Kommentarer

Viktoria bergh
,
Tack för koden! Ska överväga att börja prova det faktiskt! Känns ändå värt! 😊
Elin
,
https://www.kokaihop.se/recept/god-kramig-kycklinggryta Det här är mina barns favorit kyckling rätt, även sambons. Och ändå är den så enkel, super god ✨ https://www.kokaihop.se/recept/den-absolut-basta-tacopajen-2 Ni verkar gilla tacos lika mycket som oss, men till och med det är roligt att variera. Den här tacopajen är super god
viktoriabergh
,
Tack!!! Ska testa ja tacos brukar vi variera faktiskt
Sara
,
Ja precis! Vi har valt 5-dagars påsen, finns även för 3 dagar. Då får man all mat i påsar på måndagar och ett häfte med recepten. Sen är de bara att göra ett recept per dag. Superskönt! Har haft den i två veckor nu och är så nöjda. Just för att slippa planera och handla maten, de tar så mycket tid tycker jag. Tid som jag hellre lägger på bebisen/hemmet 😊 sen kan man pausa påsen när som helst om man inte vill ha den nästa vecka om man tex ska bort eller inte tycker om menyn (som man kan se i förväg). Kan verkligen rekommendera er att testa! 😊
Maria
,
Kyckling med champinjoner och ris. Stek kycklingen och krydda lite med oregano, vitlök, peppar och salt. När den fått lite färg tar du ut den från stekpannan och lägger i smör i pannan med färskvitlök och sedan tillägger du champinjonerna och kryddar med salt och peppar, när de är klara lägger du i kycklingen och häller grädde över och låter de stå i låg värme ungefär 5 min. Sedan är det klart 😊 Väldigt enkelt och snabb att tillaga
Viktoria
,
Grekisk pyttipanna, så gott och enkelt att göra 😊 blanda sötpotatis, fläskfilé, bacon och feta ost i olja och soja och sedan in i ungnen tills det är klart 😊 kram
Tina
,
Hemmagjord kebab Strimla och stek lövbiff Grönsaker Kebabsås på naturell yoghurt, lite lättmajonäs, lite chilisås, vitlök, salt, peppar och klipp i fefferoni Servera i pitabröd med mycket grönsaker Nyttigare Carbonara Strimla och stek kalkonbacon och lök, häll på valfri Milda (jag kör den 4%) krydda och blanda i den kokta pastan, servera med en äggula Smidigare blir det inte
Lisa
,
Jag brukar använda Vina maipo, men det funkar med i princip vilket som helst tror jag! 😊 då himla gott med sparris till också, mums!!
Mallan
,
Ungefär samma här hos oss just nu så tråkigt! Men när hösten kryper på så brukar det bli en del goda grytor här hemma, såå gott. Nötkött (älg brukar vi ha), sen kastar vi i vad vi har hemma, typ kantareller/champinjoner, morötter, vindruvor, lök, vitlöksklyftor, krossade tomater, kryddor och lagerblad, grädde, rödvin/öl, ja bara fantasin sätter gränser
viktoriabergh
,
Ja sååå gott. Idag tex så blir de soppa