Så jävla ledsen 

Vi har ju inte fått veta vart Frank ska få börja än och han skulle få börja inskolningen 15 januari. Så jag tyckte det var riktigt uselt att man skulle behöva vänta så länge på att få svar? Jag menar han ska ju börja om 2 veckor!!!

Ringde till kommunen i början på december för att höra vad som var på gång om han hade blivit placerad någonstans, sen för att kunna berätta för eventuell arbetsgivare att det är då jag ska återgå till jobb vilket man har skyldighet till. Då så hon att vi hade anmält in 4mån innan så vi hade gjort allt rätt inom garantitiden. Då en plats var vi ju berättigad till men hon kunde inte se vart än så länge. Jag kunde ringa min arbetsgivare och meddela detta sa hon.

Idag fick vi veta att vi INTE hade fått plats och detta för att vi nu hade blivit folkbokförda i Enköpings kommun den 15e december och from det datumet börjar garantitiden på 4mån att gälla! Så senast 15april ska han få plats!!! 

Jag började gråta i telefonen och kände typ att allt blev suddigt för mig.. Vi har ingen lösning på detta då vi inte har tillräckligt med föräldrar dagar kvar att ta ut åt Frank.. Jag har min nya tjänst som startar snart och kan inte gå hemma för då får jag ingen inkomst.. usch tycker detta är så hemskt!!! Så jävla orättvist att vi inte fick tydligare information, visst det är ju upp till oss att kolla upp sånt här men när man ändå ringer dit så tror man ju att dom ska vara noga att informera om detta och inte säga att vi kommer få en plats den 15januari och att jag kan vara lugn.. :( 

Usch hjälp! Vad gör man!? Vi har kollat med föräldrar kooperativ men det är fullt och det finns inga privata dagmammor eller förskolor heller!  

Vi kommer säkerligen få pussla ihop detta men usch så jobbigt det känns nu... 

Gillar

Kommentarer

viktoriabergh
,
Vi fick en plats nu! Så skönt att kampen ger oss rätt snacka om värt att vara den där envisa jäkel som inte ger upp! Heja heja
viktoriabergh
,
Tack vi fick plats där!!