Så bra gick det..

Vi skulle ju börja ett hälsosammare liv här hemma och startade starkt med förkyldning första veckan.. då gav vi med oss på lördagen och tillät oss att äta lite godis.. jag hade inget direkt sug då så jag smakade några riesen av mamma när hon var här på besök.. sen höll vi oss hela veckan fram till lördag/söndag kväll. Jag köpte godiset på lördagen men åt endast några få bitar för att spara godiset till söndagen då älsklingen hade tävlat på lördagen och var så sliten så att han kröp till sängs tidigt! Inte så kul att ha lördagsmys för sig själv.

Sen kom veckan!..... Har varit ett extremt sug sen dess och vi har varit lite matta och slitna. Så idag när älsklingen ringde så beklagade jag mig i telefonen över hur trött jag var på att städa och jobba i motvind (då Frank drar ut allt 10gng om och jag städar upp minst lika mänga gånger) extremt jobbigt i slutändan och jag var även trött för att Frank kunde inte sova sin eftermiddagslur och han MÅSTE få hjälp att somna då för annars tjurar han sig igenom hela kvällen istället. Detta innebar att jag behövde ge mig ut på en promenad just för att han lyckas sova bättre då när vi väl kommer ut MEN man är ju inte alltid sugen på att gå ut på promenad när man själv hoppas på att få sova samtidigt för att få vila ikapp lite,

Ett problem bara: där innan promenaden så kom jag på att jag var tvungen att dammsuga lite snabbt.. "iaf bara det värsta i köket" vilket sååååklart slutade med att jag gick runt i hela lägenhet och dammsög, fullt påklädd för utomhuspromenad var jag även så svetten rann och där gick jag omkring och tjurade över den fruktansvärda värmen, över den jävla skitlägenheten som jag spyr på nu, samt hur det kan bli så jäkla stökigt och att jag blir arg på mig själv för att jag håller på med detta vid fel tillfälle!

Allt detta gnällde jag över till älsklingen när jag var på väg till affären så han åkte och mötte mig där för att hjälpa mig välja middag! För att komma fram till poängen så slutade det med att vi båda ville köpa choklad för att liksom lätta upp den tunga stämningen Så ja nu har vi fuskat.

Så kassa!

Vi kommer ta nya tag. Snart! Kanske måndag.. alltid måndag, känns som en bra nystartsdag!

Gillar

Kommentarer

Hedstromss,
Vi har också provat det där med att hålla oss clean i kosten men det är fan svårt när man är ständigt låg på energi pga barn. Ni är fina som ni är och vad gör lite choklad mitt i veckan? Jo precis den gör mer nytta än Skada eftersom den piggar upp 😉 hur sover frank om nätterna?? Vår kille har slutat sova hela nätter sedan 2 månader bakåt och vaknar flera gånger VARJE natt. Håller på att gå ihjäl av sömnbrist. På riktigt
www.nouw.com/hedstromss
viktoriabergh
,
Ja det är ju så!! Speciellt när man går hemma hela dagarna och kanske blir extra rastlös och låg på energi! tack för pepp!! Nu sover han sådär, brukar vakna upp en gång och då bär jag över honom till vår säng för att jag inte orkar gå och vagga honom till sömns! Så trött på nätterna. Men 10mån fasen kan tydligen vara lång och jobbig med nattuppvak, många intryck, mardrömmar och tänder som spökar! Vart sover han då? Hos er eller egen säng? Kram!
viktoriabergh
,
Haha ja så är de nog! Vi har försökt med det ändå 😊 men tror vi får ta omtag men jag upplever det svårare när jag väl fått äta en dag för då kommer socker suget direkt!!! Så håller jag mig ifrån så går de enklare och blir lite mer av en princip sak. Det där med måtta / lagom finns inte här tyvärr!
viktoriabergh
,
Jätte olika beroende på vad vi gör men tycker att sovstunderna blir kortare och kortare nu, men minst 2 gng iaf! 😊
Hanna
,
Alltid lättare att inte fuska med sötsaker när man är frisk! Är man sjuk så vill man typ tröstäta 😟 Jag känner också att det är lättare att stå emot sötsaker när man är frisk och KAN träna 😊 Då blir jag automatiskt sugen på nyttiga saker, SÅ skönt!
Linnes,
Jaså men då är han lätt att söva om mellan er? Min lilla kille vill liksom inte sova mellan oss heller. Han sover egen säng. Men bökas som fan vid varje uppvak. Tar ca 30-60 min att söva om o sen sover han kanske 1 Timma sedan samma grej igen :/ kram!
nouw.com/hedstromss
viktoriabergh
,
Åh känner med er! Ja han somnar om direkt därav brukar han hamna mellan oss för minst jobb för mig då. Har du testat bärsele på natten? Tyckte de funkade svin bra för oss, eller att köpa hjul till spjälsängen och vagga den vid uppvak. Värt stt prova! Sömn är ju allt ❤️
viktoriabergh
,
Ja för direkt man tränat så är man sugen på nyttigt!! Håller med
Linnes,
Vi har gungtassar på sängen samt bärsele .. nitlott för oss 😟
nouw.com/hedstromss
viktoriabergh
,
Jäkla skit!! Man får se det som att allt går i faser och försöka ta hjälp av familj.. sen kolla med BVC om de har några praktiska tips lägga om mat och vilopauser kanske.. :/ lycka till!