Rymmer iväg

Ja här sitter jag i badrummet och tar en fika.. försöker hålla mig undan nu när det är nattning!

Dagen har gått över förväntan.. har inte märkt något värre gnäll efter bröstet, tvärtom tycker att det har varit gladare miner idag! Lyckades få i han 1 tallrik gröt uppdelad i 2 måltider (frukost och lunch)... en gröt klämmis och sen lagade jag en kanonmiddag till honom. Kokt potatis och laxfilé.

Recept barnmat:

Koka potatis i mindre delar tillsammans med 1/3 fiskbuljong.

Lägg ner bitar av laxfilé när potatisen nästan är klar. Sen tar du upp det bara och antingen mixar allt eller mosar med gaffel. Jag gjorde det sistnämnda.

Hade i lite bröstmjölk och mjölkfritt smör i potatisen och en gnutta olja med citron på laxen. Barnmorskan sa ju åt mig att tillföra mer olja/fett så att han får i sig mer. Alltså detta gick verkligen hem! imorgon ska vi prova falukorv och makaroner.

Nu på kvällen blev det lite gröt och klämmis.. 3mtsk välling med fick vi i han.

Jag började nattningen med att gå in i sovrummet och läsa saga.. men han började bara gråta och klättra på mig. Så la över nattningen till Simon, blir nog bäst så!

Kommer förresten inte sova på hotell när mamma är här. Fullbokat i hela Stockholm typ! Studenttider ju... så jag sover på soffan för då i värsta fall om det skulle bli för mycket så kan jag trösta. ♡ :) håller alla tummar vi har här hemma att natten blir lagom bra! Räknar med 2h sömn i bästa fall, så blir vi bara glada om de blir mer!

Gillar

Kommentarer

viktoriab
,
Instämmer helt:)
Jennifer
,
Finns även nya studier som visar att salthysterin var helt överdriven. Salt i vanliga produkter är ingen fara men man behöver ju inte salta extra i onödan. Livsmedelsverket ger bara rekommendationer, det är inga regler som MÅSTE följas för att ungen ska överleva. Bebisar mår för det mesta bra oavsett så länge man inte överdriver med något livsmedel.
Jennifer
IP: 82.99.3.229