Röjar Ralf!

Jisses vad vi har varit effektiva idag!! Mensvärken botade jag med hjälp av en kebabtallrik i Karlstad innan vi åkte hem mot Enköping.. (bästa kebaben för den delen)

När vi kom in så hade vi en hel del saker att ta tag i.. älsklingen gick ut på altanen och började skotta bort all snö där (läs is) herregud.. snacka om att skotta fram våren! Mysigt.. Vi planerade utbygge av altanen också så att bi till sommaren har plats för allt vi vill ha, spabad, middagsbord med plats för 6st, loungeavdelning, grill osv! ;) näää allt detta kanske vi inte skaffar. Men vi ska iaf skissa lite på altan idéer för att få till det bra där ute :)

Jag har städat här inne istället, tvättat, plockat, diskat, rensat resväskor, rensat garderober och tagit bort kläder för både mig och Frank. Sen har vi monterat ner spjälsängen ÄNTLIGEN!!! Den har stått i gästrummet/kontoret och samlat på sig saker i den.. allt från jackor, skräp, gosedjur, kamerastativ osv!! Sen möblerade vi om där inne. Blev svin bra! Sängen flyttade vi på och skrivbordet så nu saknas bara sängben, och sängkappa sen hyllor ovanför skrivbordet. Sen ska garderoben flyttas ut till varmförrådet istället! :)
Så skönt att ha fått allt detta gjort nu, älsklingen satte dessutom upp vår tv antenn då den förra åkte i backen vid snöraset från taket och gick sönder.. Sen handlade han tacos till oss och fixar nu med maten! Vi har blivit riktigt duktiga på att dela upp sysslor utan ett enda gräl.

Gillar

Kommentarer