River Island

Kan jag skylla på min amningshjärna när jag tog det dumma beslutet att besöka Mall of scandinavia när de är MELLANDAGSREA!?
Alltså hur kunde jag inte tänka på det? Jag som tänkte att de var vardag och det ändå var mitt på dagen.. så dumt!
Sen att det är typ 30grader där inne samt i babyloungen gör ju inte saken bättre. Förstår inte hur dom inte kan ha bättre luftkonditionering i ett sådant stort köpcentrum.

Jag skulle köpa en nyåsklänning till mig och en outfit till Frank men det slutade med att jag köpte ett skäggvax till älsklingen samt 2 tshirts till Frank.. som inte passar sig för nyår dock! Äsch.. får väl leta upp något som jag har här hemma istället :)

Köpte iaf dessa 2 super coola tshirt till honom. De är i size 62 så LITE för stort just nu men han har 56-62 i kläder nu beroende på plagg.
Jag köpte dessa på River Island som enligt mig har de absolut roligaste kläderna till barn.. med lite attityd! & för er som har döttrar så är inte alla kläder "rosa" .. utan det finns massa tuffa plagg i svarta och mörka färger till tjejer med! Vilket jag tycker är bra för de mesta som finns i butikerna till tjejer ska vara så sött och gulligt men skulle vi ha fått en liten tös så hade jag velat ha tuffa kläder till henne med ibland för sån är ju jag. ;) så River island alltså.. de har dessutom en GRYM REA (inlägget är inte sponsrat)

Gillar

Kommentarer

Rebecca
,
Hej! Jag måste bara fråga dig en sak, jag kommer också från Karlstad och har som du hittat kärleken i Stockholm. Hur fungerar de för dig att vara långt bort från din familj speciellt nu när ni har barn? Har sån ångest själv för när jag ska skaffa barn och inte kommer vara nära mina föräldrar och syskon. Min familj är mitt allt och vill verkligen att dom ska ha stor del i min framtida familj 😟
Rebecca
,
Oj, la kommentaren i fel inlägg, sorry.!