Revansch idag!

 

 

 

 

 

Så skönt med en dag där vi ändå haft en god stämning! Jag och Frank.. idag fick jag liksom tillbaka den där värmen från honom. Så mysigt! Vi åt en frukost i soffan med tända ljus och njöt :)
Sen lekte vi tillsammans. Frank mätte massa grejer och vi gjorde pizza med play doh.
Glada lilla plutten som fick smaka på Franks lunch, mosad kokt falukorv med spaghetti. Det gick hem!

Vi tog oss sen ut i det UNDERBARA vädret!
Jag och Frank åkte madrass i pulkabacken medan Ralf låg och sov i vagnen! Perfekt :)
Så såhär trött kan man bli efter en timme i pulkabacken..
På kvällen så lagade vi lax i ugn med potatis men Ralf blev helt knallröd i ansiktet och började klia sig... var livrädd att han skulle få problem med andningen eftersom det såg ut som en allergichock!
Som tur var så förändrades inte allmäntillståndet eller andningen och det röda la sig ganska snabbt.. men SÅ stressad man blir! Läskigt sådär när det dyker upp bara! Ändå så har han ätit exakt denna maträtt 2 gånger tidigare.. men vet ju att barns allergier kan dyka upp lite när som!

Kanske bara blev någon överkänslighet! Eftersom han också har tandsprickning nu så får han lättare rosa utslag vid kinderna/munnen och med detta så blev det kanske en starkare reaktion än vad det skulle bli annars.

Han var glad ändå.. som alltid lilla älsklingen..

men han kunde inte somna med tanke på tandvärken! Stackars!!! Hur gör ni vid tandsprickning? Jag gav han alvedon och sen somnade han tillslut i min famn i sängen. ❤️

Gillar

Kommentarer

Camilla
,
Det finns en tandkräm som heter Bonjela och som säljs i Storbritannien. Den finns på någon hemsida som jag inte kommer på vilken det är just nu. Den har jag haft till alla mina tre barn och de har sovit bra under perioder med tandsprickning. Jag smetade på tandköttet varje kväll när jag märkte att det kliade i munnen på dem. Observera att det finns en kräm för vuxna och en för barn så du inte köper fel, om du väljer att köpa. 😊 lycka till med lilla sötnosens tandsprickning!
Anna
,
Alvedon någon gång . Mycket bitringar som legat i frysen . Mat på nätterna och närhet ❤️
Johanna
,
Min lilla fick samma reaktion när vi åt ägg (1,5 mån äldre) som hon ätit tidigare, blev lika rädd. har väntat lite med att ge igen, men måste ju prova igen. vi ger Alvedon, stackarna måste ju få lite ro vid sömnen 😊
Frida
,
Sådär blev min mista med för några veckor sen efter han ätit gröt (samma gröt som han äter vaaaarje morgon och kväll) så himla konstigt, men det kan sig också ganska snabbt men stressen att han skulle få andningsproblem skojar man ju inte bort Vid tandsprickning brukar ja faktiskt ge Alvedon (går alltid upp ett steg med alvedonen ett tips ja fick av en läkare på östra sjukhuset när min stora va liten) sen brukar ja lägga bitleksaker i kyl/frys
viktoriabergh
,
Åh supertack för bra tips! Ska definitivt kolla upp!! Kram!
viktoriabergh
,
Tack för bra tips❤️ ska testa lägga bitringen i frysen.
viktoriabergh
,
Usch så läskigt! Ja men precis.. ah vi ger också alvedon faktiskt. Funkat ok! ❤️
viktoriabergh
,
Tacj snälla för att du delar med dig och för bra tips med alvedonen! Det har jag anammat! ☺️ samma sak med bitringen! Kram!