Rensat hemma och i själen

sjukdomarna är på väg bort! Idag har vi mått bättre men ändå hållt oss inomhus, men med tanke på min tristess så behövde jag göra massa vettigt idag! Så här hemma har det rensats och sorterats! Hur skönt!? Det är inte bara hemmet som är organiserat nu utan själen känner sig lugn. Älskar att veta att allt ligger på sin plats i lådor, skåpen, garderoben osv! ☺️ Är det någon som är som mig?
Med tanke på brist på utrymme här hemma så brukar jag rensa bort kläder & skor efter årstid och nu när vi går mot hösten & vintern så fick sommarplaggen åka upp på vinden. Hejdå sommaren! Ser ändå fram emot färgen svart! har inte velat bära svart nu i sommar och kikar jag i min garderob nu så är färgskalan svart, vit, grå & beige Perfekt!

Frank har försökt hjälpa till samt stöka ner.. här hittade vi hans gamla teckningar som vi skulle visa morfar imorgon när vi träffar han, men istället för att ta med dom till Karlstad så kom jag men idéen att vi kunde fotografera bilderna till morfar och visa honom imorgon. Det tyckte såklart Frank var smart! ;)
förövrigt så har Frank varit som en tjej med pms idag.. humöret har pendlat som i en berg och dalbana.. ena sekunden har han varit så go och glad! För att i nästa sekund retas och trotsa och kasta leksaker och skratta åt en när man säger till på skarpen osv.. utbrott med gråt och gallskrik.. yey! Förutom humöret så har han faktiskt varit SUPER DUKTIG! då han har gått utan blöja hela dagen utan en endaste olycka! Han har både kissat och bajsat på toaletten! Vi gjorde nog 4st highfives och dansade oss fram när han lyckades bajsa på toan. Vi fick också ringa till pappa Simon på FaceTime för att berätta denna stora nyhet! livet med barn är ju fantastiskt! Aldrig blir man väl så glad för en bajs? hahah.

Nu är väskorna packade inför en helg i Karlstad, jag ska fira min fina vän Sofie som fyllt 30 i veckan samt ha en mini kräftskiva hemma hos pappa imorgon med bara Ralf med, då Frank får vara hos mormor och övernatta där. Vi åker över till dom på lördagen (5min i bil från pappa) och sover där och myser med mamma. Skön helg med familjen helt enkelt! Längtar!
Nu, Idol och ett litet glas bubbel! Torsdagslyx.

Gillar

Kommentarer