Relaxkväll i badhuset

Igårkväll så åkte jag med min svägerska till badhuset här i Enköping (dock typ fallfärdigt badhus) men dom håller på att bygga upp ett helt nytt precis bredvid! Hur som, på torsdagar har dom något som kallas Relaxkväll i badhuset. Kl 19.00 släcker dom ner inne i badet och tänder upp massa levande ljus och mysbelysning, sätter på lugn musik och dessutom bjuder på fika! Alltså hur bra!?

Så jag och Lisa simmade några längder.. ca 250m, ganska jobbigt ändå!! I armar och fingrar men väldigt skönt och kändes bra i kroppen.

Efter simmandet så tog vi en fika.. sen gick vi in till rehabbassängen som var varm och där inne fanns även ångbastu, så skönt! En toppenkväll verkligen med både motion och tjejsnack. :)

 

Väl hemma så hade vi en väldigt ledsen kille som hade gråtit och skrikit efter sin mamma... supermammig var han och det visades sen vara tandsprickning.. han sa aj aj och pekade i munnen på tänderna flertalet gånger, så efter att ha fått han att somna några gånger men ändå vaknat upp i gråt så bestämde sig älsklingen för att köra in till stockholm vid 22.00 tiden för att köpa alvedon till honom.. när han kom hem till midnatt så sov både jag och Frank. stackars liten!

Gillar

Kommentarer