Regler och system

Har inte hunnit in här idag då vi haft fullt upp hela morgonen med läkarbesök och jobb.. Vi trodde att Frank var såpass kry att han skulle kunna gå till förskolan idag men Igårkväll så kunde han inte somna.. han försökte verkligen och låg och slappnade av men helt från ingenstans så satte han sig upp och grät och skrek aj aj.. och såhär höll han på i nästan 2h till och från med oss testandes av olika metoder för att lyckas natta han såklart. Tillslut så kollade älsklingen tempen i örat på honom och han hade jättelåg temperatur! 35.2.. han var kallsvettig och huttrade lite. Han var även kall på kroppen så vi försökte bara ligga hud mot hud när jag försökte natta. Lilla älsklingen ♡ aldrig varit med om detta. Vi googlade om låg temperatur för att kolla om det var farligt.. Visste inte ens tt barn kunde få så! Det var nog feber fast åt andra hållet fastställde vi.. så idag bokade vi tid hos läkaren för att kolla att allt såg okej ut med tanke på att han varit dålig till och från i 2 veckor.

Allt var fint men viktigast av allt var att vi fick läkarintyg! För tydligen så får man bara vabba i 7 dagar sen måste man ha läkarintyg på barn. Visste jag inte heller så bra att man kollar upp! Nu har vi iaf postat det till försäkringskassan så att allt går rätt till.. många regler och system som man aldrig fått reda på efter man fått barn. Allt ska man läsa sig till! :)
Lekfull och glad ändå!

I bilen på väg hem så somnade han och då passade jag på att jobba lite.. nu ska vi äta lunch, falukorv med blomkål/broccoli "mos" en klick smör i, lite salt och riven parmesanost. Mums!

Gillar

Kommentarer

Emelie
,
Kan vara biverkning av vaccinet, förra året när vi skulle till thailand så fick våran son vaccib mot mässlingen och samtidigt hepatit a, vilket gav jättehög feber i över 1 vecka, han gick även feberkramp, så hemskt! Har då fått reda på i efterhand att man inte ska ta dom vaccinen samtidigt, eftersom mässlingen är ett levande vaccin. Krya på frank!
viktoriabergh
,
Nej men gud vad sjukt!! Ja hon sa att det var ett levande vaccin men brukar slå ut i feber dag 10 typ..
viktoriabergh
,
Hoppas det ändå var de då för annars kan vi ju räkna med feber snart igen tack snälla du! ♡♡