REFUNDER

(Inlägget är i samarbete med Refunder)

Jag märker ju nu hur svårt det är att gå och shoppa kläder och dylikt när Frank är med, han vill leka och dra i allt och jag får bara svettattacker och känner att vi struntar i det. Att prova kläder har också slutat fungera HELT! Haha han vill inte sitta i ett provrum eller framförallt stå i kö. Så nätshopping är ju faktiskt jäkligt smidigt! När jag fick ta del av hur Refunder funkade så kände jag varför har jag inte blivit medlem här tidigare? Man får ju alltså pengar tillbaka för det man shoppar för!


Hur funkar Refunder?

Refunder är alltså gratis att bli medlem hos där man kan söka butiker via kategorier eller se aktuella kampanjer och rabatter för massa sidor, de har de flesta nätbutikerna som Ellos, Nelly, Babyshop, booking, Åhléns, lekmer osv över 650st sammanlagt!

Nu har dessutom Refunder tagit fram en riktigt bra deal till mina läsare. Blir ni medlemmar via min länk www.refunder.se/viktoriabergh så får ni 50:- extra att handla för. Detta gäller endast min länk.

Just nu ger jag även 100 st presenter till de 100 första som registrerar sig på denna sida, nämligen 1 månad gratis hos BookBeat (gäller nya kunder).

Så ska du shoppa kläder så kan du ju lika gärna göra det via Refunder och få pengar tillbaka dessutom.

Eller om man ska boka hotell på Hotels.com för kanske 3000:- så kan man ju via Refunders sida få 5% tillbaka av pengarna just för att man utför köpet hos dom. Hur bra är inte det egentligen? Det är ju inget bonussystem eller liknande utan det är rena pengar som man efter att ha uppnått 100:- kan få utbetalt direkt till sitt konto.
Ska jag nätshoppa så kommer jag hädanefter alltid logga in via Refunder och göra mina köp för tillslut kommer det ju bli så att jag liksom kan shoppa för pengar jag fått för tidigare köp, om inte annat så blir det som ett extra sparkonto när det är tomt i kassan Klicka in HÄR för att registrera ett konto och få 50kr vid ditt första köp som en välkommen hit peng!

I samarbete med Refunder

 

Gillar

Kommentarer