Rätt i livet

Ni vet ju att jag är väldigt ärlig här inne med er och visar er mer än gärna alla sidor av livet! Men SANNINGEN är, att den senaste tiden så har jag mått så himla bra! Jag känner mig otroligt stark & lycklig. Mycket har att göra med att jag tränar regelbundet nu och avstår socker. Det kan jag garantera er är största anledningen.. sen har vi ju fått världens snällaste lilla bebis och vi njuter!! Jag känner sällan att något är av problem eller tufft.. det är knappt så att de där uppvaken på nätterna rubbar mig! Jag försöker ändå vila dom nätter som varit extra tuffa men i allt det där så känner jag på något sätt stor glädje och lättja iaf! Sjukt! Kanske är något med hormonerna som gör att man lever på något lyckorus och att vi faktiskt gjort denna resa en gång innan. För när Frank var bebis och hade en dålig natt då var jag heeeelt förstörd och orkade inget!

Jag är lycklig som får vara lycklig och försöker verkligen se dom fina delarna i allt just nu.. sen finns ju alltid sekvenser i vardagen där denna känsla avbryts men i helhet så är det riktigt jävla fantastiskt just nu i min tillvaro. Härligt va!?

Tänkte ägna ett inlägg åt kost och träning samt pepp för att komma igång! Det vore väl kul att läsa om?

Nu ska jag se klart Idol och mysa klart i soffan med tända ljus, plock & ett glas rött (okej 2). ❤️

Gillar

Kommentarer

viktoriabergh
,
Hoppas du fann mitt inlägg intressant och peppande!❤️ kram!
viktoriabergh
,
Åh tack snälla du för dina fina komplimanger!! Helt så var det för oss! Bråk om vem som gör vad osv! + omställning! Ja vi längtar tills då när Frank och Ralf får mer glädje av varandra! tror dom kommer ha så kul ihop!! ❤️ kram!!