Rätt i livet

Ni vet ju att jag är väldigt ärlig här inne med er och visar er mer än gärna alla sidor av livet! Men SANNINGEN är, att den senaste tiden så har jag mått så himla bra! Jag känner mig otroligt stark & lycklig. Mycket har att göra med att jag tränar regelbundet nu och avstår socker. Det kan jag garantera er är största anledningen.. sen har vi ju fått världens snällaste lilla bebis och vi njuter!! Jag känner sällan att något är av problem eller tufft.. det är knappt så att de där uppvaken på nätterna rubbar mig! Jag försöker ändå vila dom nätter som varit extra tuffa men i allt det där så känner jag på något sätt stor glädje och lättja iaf! Sjukt! Kanske är något med hormonerna som gör att man lever på något lyckorus och att vi faktiskt gjort denna resa en gång innan. För när Frank var bebis och hade en dålig natt då var jag heeeelt förstörd och orkade inget!

Jag är lycklig som får vara lycklig och försöker verkligen se dom fina delarna i allt just nu.. sen finns ju alltid sekvenser i vardagen där denna känsla avbryts men i helhet så är det riktigt jävla fantastiskt just nu i min tillvaro. Härligt va!?

Tänkte ägna ett inlägg åt kost och träning samt pepp för att komma igång! Det vore väl kul att läsa om?

Nu ska jag se klart Idol och mysa klart i soffan med tända ljus, plock & ett glas rött (okej 2). ❤️

Gillar

Kommentarer

Linda
,
Tack för bra inlägg. ❤️ Ja tycker det skulle var kul och intressant om du ville skriva lite om kost och tränning. Jag åtminstone skulle behöva lite tips och få lite motivation. Ha en underbar helg❣️
cecilia
,
Tack för härlig och ärlig blogg! Jag är liiiite äldre än dig 😊 så mina barn är 13 och 14,5 nu MEN jag kan helt ärligt säga att jag känner igen mig så mycket i hur du skriver nu när min 2a hade fötts. Med första barnet var det en stor shock för mig och en massa diskussioner och annat i förhållandet plus att jag hade jättelite erfarenhet med barn sen innan. Men när nummer 2 föddes blev allt liksom "komplett", det kändes mer värt det på nåt sätt allt man gjorde med barnen när dom var 2. Och nära i ålder är också skönt då kan man liksom göra saker för båda nästan samtidigt. Så jag förstår dig verkligen...men blir liksom en mer komplett familj och mer erfaren förälder...
Jennie
,
Ja! Skriv gärna inlägg om kost och träning
viktoriabergh
,
Det ligger uppe nu 😊!
viktoriabergh
,
Hoppas du fann mitt inlägg intressant och peppande!❤️ kram!
viktoriabergh
,
Åh tack snälla du för dina fina komplimanger!! Helt så var det för oss! Bråk om vem som gör vad osv! + omställning! Ja vi längtar tills då när Frank och Ralf får mer glädje av varandra! tror dom kommer ha så kul ihop!! ❤️ kram!!