Räkbåt!

Detta inlägg skulle upp igår men råkade tydligen ha missat knappen ”publicera” 😂.. så jag lägger upp den nu. Men hur som så tränade jag igår och hade min fina tjejkompis Denice här på besök! Vi käkade pannkakor och pratade om livet. Så härligt!

Såhär skrev jag,
Snart dags att göra iordning middagen för barnen men denna mamma ska få käka räkor ikväll! Tjohoo!! Bokade en räkbåt som avgår från Enköping och har vi tur så är solen kvar när vi lämnar hamnen 19.00 🙏🏼

Måste väcka lillplutten också som somnade om på mitt bröst, men han får komma upp nu innan det är försent så att läggningen ikväll blir svår!

Båtresan var UNDERBAR!!

Vi åkte som sagt från Enköping med Rederiet Mälarstaden M/S TOR.
Båten var superfin och man hade härliga bord precis bredvid fönstret så man kunde kika på den fina utsikten under tiden vi åkte.. det serverades räkor, bröd, fetaostsallad och såser! Allt var supergott!! Servicen ombord var bra och de fyllde upp bra med vin i glaset 😂. Den härliga överraskningen var trubadur och musikquiz! Även om vi sög! Hahah 3 rätt av 16 🙈
Ni får lite bilder här :) jag hade på mig en klänning från Na-kd den finns här (ej adlink) 😘

Skorna är från Dinsko och väskan från H&M halva priset nu såg jag, 99:- ! (adlinks)

Suddig bild genom rutan 😂 men ni förstår utsikten! Kanalen är väldigt mysig och det låg såååå fina hus här!

Guldläge!

Efter 3h ute på sjön med god mat och musik så kände vi för att ta ett glas nere i hamnen! På hamncaféet. Så en drink där tills klockan blev midnatt innan vi tog taxi hem. Magisk kväll!

Boka räkbåten!!! Åh för er som inte gillar räkor så finns andra alternativ eller tacobåt 😂👍🏼 Båten avgår även från andra ställen, inte bara från Enköping! :)

  • Postad i: Tips

Gillar

Kommentarer