Racha Island utvärdering

vi fick ju en uppgradering på RayaBuri och hamnade i chino rummet. Nära poolen! Alltså det var så stora rum med både badkar och dusch med fint kalkat golv och grön marmor överallt.. mäktiga dörrar och ca 4m takhöjd! Sååå fint!!! Som sagt bättre bilder kommer, dumma mobilbilder bara nu med kass kvalité!! Längtar tills vi kommer hem så jag kan få sammanställa med bilder!

Poolområdet var precis som på bild om inte bättre, vi var dessutom nästan helt själva!! Underbart! Stranden var också folktom på sinna tider så man kunde verkligen få den där lyxiga ö känslan. Vi rekommenderar varmt ett besök hit. Tror det finns ca 4-5st hotell på hela ön och kanske 3 restauranger .. typ. Vid varje hotell. Vi åt därför bara på hotellet det är ju annars en bra bit i djungeln för att ta sig till de andra ställena. Maten var bra! Deras hamburgare var svinbra faktiskt! Men så dyrt!! 3x så dyrt som i land så det var tur att vi bara stannade 1 natt. Man är liksom klar efter 1 natt ändå eftersom det inte finns så mycket att göra.
Sista dagen så badade vi vid stranden Patok bay, den första stranden på ön som dom stoppar vid med båten. Där bryggan finns :) där fanns massa fina nemosar!!

Gillar

Kommentarer

Sofia
,
Det där är inga nemosar. Clownfiskar är orangea
viktoriabergh
,
Ja men det var mer ett uttryck för färgglada fiskar som i filmen hitta Nemo