Racha Island (raya island)

Ikväll bokade vi en tripp som sagt med tanke på allt omkring i denna bokningen i Phuket så kände vi att vi behövde komma iväg och göra något roligt! Tyvärr blev inte hotellbytet på egenhand så bra heller.. helt ok men ja så trist att bli besviken hela tiden och den där backen som sagt... den är inte att leka med!!! Jisses det är jordens träningspass att komma från och till hotellet bara!

Därför tog vi nu och bokade en tur till Racha Island! Endast 10min till hamnen från Kata/Karon sen avgår båten därifrån 09.00 då ska vi åka på en snorkling tur med det företaget vi bokade via, det blir några badstopp med inkluderad dricka, färsk frukt, snorkelutrustning samt lunch. Sen när båten åker tillbaka så stannar vi kvar och checkar in på vårt hotell ett stenkast därifrån.
Ut till ön så tar det ca 30-40min bara! Så Nice!! Vårt hotell bokade vi via som också så vi fick lite rabatt.
Superfint hotell, nybyggt och med 150m till stranden så ska vi nog älska detta!! Ska bli så roligt med en utflykt, vi hade tänkt Phi Phi först men hon sa att det är så mycket turister där nu sen är det ju en längre resa med. Skönt med snabbare resa när man han barn! ♡

Vi betalade för 1 natt och hela trippen 9500 baht.

Gillar

Kommentarer