Pyjamas dag

Som jag skrev igår så åkte vi till Simons mamma & pappa uppe i Dalarna igårkväll. Vi gillar ändå bilresan på 3h för man blir så avslappnad och vi pratar alltid om vårt liv tillsammans. Om framtiden, hur vi har det tillsammans, om bebis som kommer till världen snart och allt kul.
Ett bra tips till er par som kanske behöver kommunicera mer med varandra.

Stäng av radion och prata om hur ni träffades, vad ni vill göra i livet vad ni känner för varandra, framtiden, Jätte härligt!!

Vi kom fram vid 22 tiden, så vi gick och la oss direkt,då det vart en lång dag för båda! och alltid efter en bilresa så blir man så trött! Jag hade ju även sprungit runt på Mall of scandinavia med tjejerna så min rygg var helt slut..

Blev dock en alldeles för kort tripp då jag började känna av allergin direkt (pollen & pälsdjur) och de tabletterna jag får ta nu hjälpte mig inte, så när det började sätta sig på lungorna så bestämde vi oss för att åka hem tillbaka till betongen istället! Har sovit i soffan i min favoritpyjamas nu hela dagen och ska fortsätta kvällen i soffan med EM-matchen på i bakgrunden och lite jordgubbar som mys. Hoppas ni får en härlig kväll! och vad skönt att de blev sol för er som är på Summerburst ikväll! Dansa för mig med ?
Skönaste pyjamasbyxorna inköpta i vietnam för 75kr ? linnet köpte jag igår på Pull&Bear 139:-

Gillar

Kommentarer