Promenad

Solen skiner idag igen så promenad är givet! Mötte upp Selina och hennes lilla Rasmus för en runda runt Kungsholmen! Förutom lilla snuvan och hosta så känns faktiskt allt rätt bra nu, ni vet när man har sådanadär stunder då man känner sig lycklig. Som igår. Gissar på en till sån dag idag!
en native annons ligger nu uppe om HÅR! Välkomnande tips för en annan don verkligen behöver alla tips och trix rör att inte bli flintskallig!! . Så glöm inte bläddra förbi den så ni inte missar mina blogginlägg då den alltid ligger som andra inlägg.

Gillar

Kommentarer

Hedstromss,
Ser att ni gått över på sittdel? 😊 vi funderar på att byta så fort vår nya kommer hem.. beställde igår en sån som ska vara skålad och lite mer ergonomisk.. hur klär du Frank i sittdel en dag som denna? 😊 har han åkpåse eller fotsack till eller något? Bra suflett ni har också! Vår som vi beställde har inte sådär stor suflett.. tycker det är så svårt. I liggdel är de ju så skyddade mot vind och väder. Men samtidigt vill vår kille försöka ta sig upp i liggdelen nu så vi måste ju typ byta 😟
Nouw.com/hedstromss
Erica
,
Åååå vad härliga bilder!!
viktoriab
,
Ja nu när de börjar bli varmare ute så är det ju lättare att ta sittdelen. Kändes så mysigt med liggdelen men inser ändå att han snart vuxit ur den helt! 😟 större blir som snabbt! Men de är ju bra att dom kan va med lite mer och se oså. Då kan de hålla sig nöjdare längre..