Projekt barnrum!

Nu har sjukstugan här hemma blivit bättre! Jag piggade på mig såpass mycket att energin kom tillbaka så jag bestämde mig för att ta tag i Franks rum! Jag hade bestämt mig för att måla hans rum i en varm jordnära ton, jag valde tillslut färgen muskotnöt från Jotun Lady i matt nyans. Blev SÅ himla nöjd med färgen!! Den gjorde hela rummet mysigt! & alla färger i rummet matchar med väggfärgen!

såhär såg det ut före:
Eftersom vi hade vänt på Franks säng till en loftsäng (Ikea säng) så var jag tvungen att bättra på med färgen svart eftersom jag hade målat sängen för ett stående läge i normal höjd, så det saknades massa färg på olika ställen, stegen osv som ni kan se här! Så den har jag nu målat klart och hans industriella lampslinga hänger under. Hur mysigt!?
Flyttade även på sänghimmeln så den hamnade över huvudet! :)

Det som är kvar att göra är att måla hans bokhylla i samma nyans som väggen, tror det kommer bli riktigt snyggt!
Sen ska vi även skruva upp de nya djurkrokarna som jag köpte på Dollarstore! Hett tips såå söta! Dom ska hänga bakom dörren här och där ska han kunna ha morgonrocken osv!
Byrån är lite tillfällig då Ralf inte har ett rum än och han också behöver plats för sina saker! :)

Jag vill även byta ut mattan till en lite mer fluffig och mysig! Typ sån här! Men denna är för stor dock!!
Även en gardin ska upp, funderar på en mörkblå som matchar sänghimmeln. ☺️ Denna kanske!?
Denna söta lampan är också från Dollarstore i porslin. :) jag har även köpt en lite ljusslinga som ska hänga inne i sänghimmeln. Men hade inga batterier så kunde inte hänga upp den nu.

Blev iaf supernöjd med rummet och Frank tycker det blev jättefint så han har godkänt rummet

Gillar

Kommentarer