Produktiv

Idag har hela dagen gått åt till massa hemmafix och bus med min lilla favvo ❤️ vi hade en jättefin stund efter lunchvilan då vi låg i sängen och skrattade så vi kikna båda två! Haha jag kittlade honom och busade och han gjorde detsamma på mig sen han slutar aldrig att förvåna mig med sin härliga personlighet..vi har så jäkla kul på dagarna. 

Frank har fått haka på mig idag när jag lämnat tillbaka regnjackan, tvättat soffkuddarna, gått ner till förrådet med massa saker, handlat och städat upp här hemma! 

Han är så snäll och gillar ju att vara med när man kör på här hemma! Dammsugaren är roligast tycker han . 

Soffkuddarna förövrigt var ett helvete!! Tvättade ju dom men när jag tog av överdraget så såg det ut som att det hade varit fight mellan 2 fåglar för det var så mycket dun som hade åkt ur så det var ett elände att städa upp alla fjädrarna!!! Puffa till kuddarna och klä på igen, blev så varm och svett att jag fick kasta mig in i en kall dusch direkt efteråt! Frank fick sitta kvar utanför badrummet och gråta i 2min för att jag skulle kunna få duscha ensam. (Livet som mamma) haha bara det där med att få gå på toa ifred är ju få förunnat numera . 

Nu är hemmet tipp topp och min lista för ärenden att göra denna helg är avcheckad! Det fick bli en hämtpizza till mig & gröt till Frank nu till middag. Han nattas i bärselen i skrivandes stund och sen soffan är jag din resten av kvällen sambon kommer sent ikväll. 

Kram på er

Gillar

Kommentarer