Pricktest

Dagens mama, klippte av 2dm igår! Är MER än nöjd. Känns så fräscht!
Idag har jag hållt mig hemma från milen, då jag kände av fogarna lite efter alla promenader.. Hur sjukt är inte det? Att man 5mån efter förlossningen fortfarande får krämpor.

Har istället hunnit rensa ur garderoben i hallen och kasta Simons slitna gamla skor. Och sorterat! Frank lyckades sova bra i sovrummet medan jag höll igång här hemma. Ligga i soffan är jag för rastlös för! Sen är jag en sån människa som får inre stress av att veta om att skåpen är röriga och lådor osv. Även fast man inte ser det så känner jag det. Hemskt!

Tog en promenad till affären bara vid lunch för att handla middagsmat, de slutade upp med att jag fyllde ett helt påskägg till älsklingen istället med massa skoj såsom, nocco påskhare, barbells bars, pandy proteingodis, små resefärpackningar av duschtvål och deo (eftersom han åker på personalresa över påsken) lite choklad, och påskfjädrar. Jag är en riktig nörd för sådanahär högtider och fredagsmys. Det är heligt på något sätt.. skulle aldrig kunna äta "vardagsmat" som falukorv och makaroner en fredag! Nej nej det går inte. Så tror ni jag fick med mig middag då? Nä Frank vaknade och då blev jag stressad. Typiskt! Haha

Så Simon åkte på den handlingen istället. ;)

Vid 15 åkte vi bort till Östermalm Mamma mia för pricktest.. eftersom hans sår på hakan blev bättre med krämerna men sen kom tillbaka igår med rodnad och vätska så skrev han ändå ut pencilin om det nu skulle vara streptokocker eller liknande.. Men idag ser det bra ut igen så vi avvaktar med det ett litet tag för att se om det försvinner.

Utslagen har vi fått ordning på. De dyker upp om han blir väldigt varm och vi kommer få hålla på att smörja och smörja..

Pricktesterna för mjölk, ägg, vete och soya visade inget. Alltså icke allergisk men som läkaren sa så kan det ju dessvärre vara så att det inte syns på pricktest men att han har allergi ändå. Han tyckte iaf att jag skulle testa att vara ägg och mjölkfri i 4veckor nu efter påsk för att återigen se på förändring eller ej. Så det blir vår plan!
Entrecote och fröugnsstekta potatischips med fetaostsallad. Ett glas rött och en smarrig iskall cider. Det blir vår kväll plus lite godis faktiskt. Gick fantastiskt bra med godisförbudet... haha orkar inte mer. Men vi har hållit oss på vardagarna! Vilket är ett plus;) blir enklare sen när jag ska äta mjölkfritt och äggfritt eftersom allt som är gott innehåller det. Vi tar fredag idag då älsklingen jobbar kväll imorgon och sen åker vi ifrån varandra som sagt. Han ska åka snöskoter uppåt i landet och jag tar Frank och åker mot Karlstad. ♡

Gillar

Kommentarer

Sofia
,
Skulle va kul om du gjorde en video med en mer fest make up 😊 du verkar va ganska naturlig även när du är mer uppklädd och det är väldigt fint och ovanligt
viktoriab
,
Är det inte smör i dom?
viktoriab
,
Vi orkade inte kampa.. blev liggamnong..
Hanna
,
Har du testat gröt i påsar till Frank.man behöver inte värma om man inte vill,min lilla Alicia älskar dom,finns i olika smaker. Det finns yoghurt oxå. Dom är från 6 månader men det spelar ingen roll.
viktoriab
,
Jag bytte bara ut grädde med oatlys imat. Sen finns de vego ost.. 😊 annars är de ju som produkterna som finns i hyllan bredvid laktosfria produkter:) lycka till!
viktoriab
,
Men Om man är komjölksprotein allergisk så innefattar ju de laktos och gluten är mer vete då. De brukar testa för se mest vanliga. Gluten innefattar väl alla spannmål?
viktoriab
,
Ja dom kör vi på här hemma! 😊
Malin
,
Hej! Min son reagerar starkt på stark mat och gasframkallade livsmedel. Såsom lök i alla former som du äter till alla mål, får jag i mig det pruttar som en galning dagen efter. En tanke bara då vi letade länge för att komma fram till det.
Kajsa
,
Du äter rödlök ser jag, det reagerar min son som också heter Frank på. Lök i alla former all stark mat.
viktoriab
,
Kan göra de när jag ska sminka mig