Premiär dopp

Idag kunde älsklingen vara med oss ute. Igår fick han ligga på hotellrummet och läsa en bok och försöka kurera då han åkte på en förkylning på vägen ner som hade sin topp igår. Men idag mådde han bättre igen! Det var så jäkla kallt i poolen och havet så Frank verkade tycka det var för kallt första dagen när vi skulle provbada. Dock så kanske vi satte ner han lite för snabbt och utan att vi själva var med i vattnet för han tyckte det var läskigt då och började gråta. Men idag när vi haft 30° i 2 dagar så kände vi att vi provar igen och denna gången lite mer taktiskt gick jättebra och han verkade istället trivas som fisken i vattnet även fast de var lite kyligt! Så mysigt det är att få se sitt barn och sin man ha roligt tillsammans! Kan bara sitta och titta på dom när de leker. ♡ familjekärlek! Grälen blir absolut färre utomlands då det inte finns massa vardagsbestyr att bråka om. Vi försöker påninna varandra att uppskatta varandra och vara snälla. Jobba som ett team. Detta för att man lätt glömmer bort hur bra man har det! Viktigt. :)

En kanondag iaf där Frank lyckades ta sin förmiddagslur i vagnen under en palm. Då passade vi på att sola lite och koppla av, sen har vi bara ätit lunch och försökt natta han igen för sin andra sovstund men det gick inte på över 1h för då hade det gått över till övertrött.. Men efter lite babblarna hos pappa så kunde jag ÄNTLIGEN amma honom till sömns.. älsklingen passade även på att ta sig en massage vilket jag ska boka in mig på imorgon tänkte jag. som sagt vi kan inte klaga!

Gillar

Kommentarer

Lovisa,
Så himla mysigt ni ser ut att ha det! André ÄLSKAR att bada, han kan bada i flera timmar haha! Hoppas ni njuter till fullo!
www.nouw.com/luvanberg
Leila
,
Hej! Vad mysigt ni ser ut att ha! Tänkte fråga om Frank fick något extra vaccin för era resa till marbella och Cypern? Eller bara dom vanliga man för inom svenska vaccinprogrammet från bvc? Mvh
viktoriab
,
Hej Tack! Nej han fick dom vanliga vaccinationerna 😊 tog 5mån vaccinet någon vecka innan för att han skulle få skyddet:)
viktoriab
,
Ska fixa det! 😊