Plötsligt händer det!

Frank sov HELA natten!!! När klockan var 04.18 så vaknade jag upp och insåg att jag sovit hela natten.. första tanken är ju: lever han!? Kastade mig upp ur sängen för att se om han andas! Ja han andades och jag trodde aldrig att detta skulle kunna ske. Inte när man efter 7 månader haft det tvärtom.. så skönt att veta att han kan sova natten igenom för nu har han gjort det 1 gång! Räknar inte med att detta ska bli en vana;) men varje "bra" natt är en vinst!

Vid 05.30 vaknade han och då ammade jag honom sen somnade vi om till 07.00 Helt perfekt ♡ nu är jag som en ny människa!!

Idag ska jag åka till Barkarby Sova och köpa påslakan (födelsedagspresent) fick presentkort där och ska nu unna oss ett påslakanset från Carpe Diem beds. Efter det ska vi träffa Luiza och Colin igen :) mysa lite och ta en fika nere vid bryggcaféet hos oss. Hoppas ni får en fint start på denna veckan också! Wihoooooo

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Härligt Frank
Förvirrad tjej
,
Hej Viktoria! Tack för en super bra blogg! Jag har ett dilemma som jag inte vet hur jag ska lösa och behöver råd.. Jag och min sambo har varit tillsammans i 5 år (jag är 24 och han 26). Jag har en stor barnlängtan och han säger blank nej. Han säger att han inte vill ha barn och jag har sagt sen den dagen vi träffades att jag vill ha barn tidigt medan han var osäker på om han ville ha barn. Jag slöt skydda mig för snart 2 månader sen och sen dess vägrar han ligga med mig, vilket såklart är sjukt påfrestande för oss båda.. hela den här situationen vi hamnat i har nu gått så långt så det enda vi gör är att bråka om allt. Vi gjorde upp förra sommaren att vi skulle börja försöka i år men nu hävdar han att vi aldrig gjort upp något sånt.. hur visste du och Simon att ni var redo? Kan man lyckas kompromissa på något sätt? Hoppas på lite hjälp.. // Förvirrad tjej
viktoriab
,
Ni måste nog sitta ner och verkligen prata ut om detta.. för som det låter så vill han inte ha barn. Frågan är om det är just NU om han vill ha barn längre fram. Fråga dig själv om det är rätt kille för dig även efter lång tid tillsammans så kan man växa ifrån varandea och visa sig ha olika mål i livet osv! Vi bara visste att vi ville ha barn tillsammans. Den känslan bara fanns där. Tror det är de viktigaste. Att ha någon som vill skapa familj med en ♡ lycka till och se vad han säger. Ni kanske kommrr fram till något bra tillsammans med!