Planering är a och o

Hej hej.. känner mig lite nere. Jag har en hel lördags dag för mig själv med lilleman och visste redan i veckan att vi skulle få va "själva" idag utan mannen.. tänkte att jag skulle ha planerat något då men fick liksom inte till någon planering.. så här sitter vi nu hemma och jag känner att dagen bara rinner iväg, det är superfint väder ute och jag har liksom bara degat ihop :( eftersom Frank ville göra morgon 05.30 så kände jag att jag passade på och tog vilan med honom när han skulle sova sin första nap. Då kändes det dock ÄNNU värre när jag vaknade upp! Som att jag sovit bort dagen.. men behövde ju uppenbarligen lite extra sömn. Har iaf gjort något vettigt. Bäddat sängen, dammsugit och städat upp i kök.

På tal om dammsugning.. det är också en faktor.. jag tappar typ allt hår på huvudet nu! Får dammsuga hela tiden och mina hårstrån hittas överallt.. så himla sorgligt att bli tunnhårig nu.

Känns som att jag sitter med ett överflöd av amningshormoner och behöver göra något roligt för att piffa upp mig och slå bort de där dumma tankarna av meningslöshet.. ska göra en lista sen vad jag är glad för och skriva upp vad jag har att se fram emot i veckan så blir det nog en bra lördag ändå fast med hjärnspöken!!

Vi börjar med en promenad i solen nu för att det tror jag gör oss gott! Det är inte alltid rosor och tipptopp ♡

Nu gick vi upp till storlek 68 för honom med! Ska nog stanna till vid någon affär för att fylla på hans garderob lite. Har plockat bort alldeles för mycket kläder det senaste så det behövs!
tur vi har världens gladaste bebis ♡

Gillar

Kommentarer

viktoriab
,
Åh sant! Ska ta järntabletter jag med. Verkar bra! Vad kul att de inte skiljer så myck3t och vad lika de kan va! Ja man får följa med deras fas och rubba "sina" bestämmelser 😊 hih kram!
viktoriab
,
åh det förklarar mängden.. då tappar man ikapp 9månader 😃 haha hemskt! men bra att det kommer tillbaka 😉
IP: 82.99.3.229