Piss natt rent utsagt

Herrejösses vilken usel natt jag hade igår! Ralf vaknade typ var 20e minut hela natten och han fick tillslut komma in till sovrummet för att sova i vår säng men han vred och vände sig och höll på att väcka Frank som även han sov där inne. Ja ni fattar... sen vaknar man upp i en kisspöl! Jävla blöjor som läcker!! Då fick jag nog.. Ralf fick sen återgå till sin säng där han turligt nog tillslut sov tills dess att Frank valde att gå dit redan vid 06.20 för att väcka han!!! Åh... och då hade han såklart kissat igenom blöjan IGEN!!! ah herregud, då var det bara att stiga upp tillsammans. MEN natten var som bortblåst sen när man ser dom sitta i sina fåtöljer tillsammans med varsin macka! Hur goa!

Sen var det fullt ös i crossfit boxen med egenkomponerat pass! Jag och 3 mammor körde marklyft och cleans! Så roligt och jag testade även massa kippade pullups som nu äntligen börjar funka för mig! Älskar när träningen ger resultat och man lär sig moment. Kul!

Åkte hem för att snabbt duscha och käka lunch (mom of the year) bjöd barnen på ravioli på konservburk 🤣.. enkel lunch!

Jag hade lite brådis då jag skulle infinna mig på en arbetsintervju vid 13.00!
Så himla tacksam att jag fått en möjlighet att presentera mig för ett jobb som jag väldigt väldigt gärna vill ha! Om den tjänsten erbjuds för mig så är pluggande i höst inte längre aktuellt!
Kommer självklart avslöja mer längre fram när jag får besked om allt :) tills dess får ni klura.


Nu ska jag smaska på dagens skörd och håller tummarna att natten blir bättre än gårdagens! Godkväll!

Gillar

Kommentarer