Petite chérie Heritage

I samarbete med Jollyroom så har jag fått testa Petite Chéries 2017års modell Heritage! :) Den fanns i en puderrosa som var såååå fin! Men kände att Frank inte passade i rosa. (Jag tycker att rosa är tjejigt) och svart funkar alltid!
även barnvagnsgardinen är ifrån Petite Chérie, jag har den inte hängandes ner i vagnen så när Frank har legat där i och jag VET att det är viktigt att det kommer luft ner i vagnen och att det kan bli varmt nere i suffletten för er som hade tänkt påpeka detta :) jag hängde den så mest för att det gjorde sig fint på bild!

Det bästa med vagnen:

+ Priset! Bra pris för så mycket vagn.

+ Enkelheten, i stil och modell, den går liksom aldrig ur tiden.

+ Lätt att montera ihop och byta från liggdel/sittdel samt fälla ihop! Det görs på ett tryck. Så perfekt för dom som åker bil mycket eller ska resa.

+ Stor vagnkorg under vagnen som rymmer mycket

+ 5punkts bälte för sittdel och enkel att reglera från sittande läge till ligg läge

+ Stor och täckande suflett

Det sämsta med vagnen:

- Tyget på vagnen känns lite billigt, det är lite tunt och prassligt. Hade de varit ett mer kvalitéts tyg så hade hela vagnen upplevts lyxigare.

- Lite svårt att svänga ibland då fram hjulen låser sig i svängarna lite när dom ska snurra runt, men de går även låsa framhjulen.

-Vagnkorgen sitter lite för högt upp så det blir svårt att pressa in matpåsarna där eftersom mellanrummet är lite tight!

- Lite dålig dämpning i vagnen då jag jämför med vår Britax go next som rullar fram som en fjäder med dess dämpning.

Allt är ju en smaksak och det är viktigt att lista upp vad som är viktigast för sig när man väljer vagn. Vad den ska funka för.. mycket promenader i stan? I butiker? Hiss? Ska den gå in och ur bilen lätt? Behöver du en stöttålig för skogspromenader osv? :)

Ni hittar alla barnvagnar Här
Inlägget är i samarbete med Jollyroom men alla åsikter är mina egna! :)

Gillar

Kommentarer