Paus

Hej på er!

Jag har grubblat länge över detta med bloggen och haft lite ångest över att gå in här för att skriva till er.. det för att jag mest inte känt någon lust till skrivande just nu och det har mer blivit ett tvång på att uppdatera.

Mitt liv just nu fylls av träningen som jag försöker få till 3-5gng i veckan samtidigt som jag är mammaledig, hemma med båda minst 2 gånger i vardagsveckan, fixar i hemmet och pysslar! MEN däröver så jobbar jag ju med instagram och har rätt mycket bokade jobb som tar upp min tid.. sen har det varit bokslut i företaget och deklaration som har hängt över mig.

Här hemma har vi även kämpat med trötthet (dåliga nätter) , och massa projekt ute på tomten.. samtidigt som jag nu sökt in på yrkeshögskolor och till dessa så ska prov genomföras där jag känner mig lite LOST.. speciellt på matematik så jag behöver fokusera mer på att ”plugga” lite inför detta.

Det jag försöker komma fram till är att jag känner att Bloggen inte ger mig något positivt för tillfället, tvärtom ger det mig ännu mer stress så därför har jag nu valt att lägga den på paus ett tag.

Jag vet inte hur länge jag blir borta härifrån eller om jag har tänkt kika in någon gång då och då men jag kan försöka hålla er uppdaterade på Instagram där jag är mest aktiv. Så för dig som inte redan följer mig där, gör det :) @viktoriabergh . Tills dess!

Tack för att ni finns med er här och sköt om er så hörs vi av snart igen! ❤️

Gillar

Kommentarer