Parken zoo

Vilken mysig midsommardag vi hade igår! Vi bestämde oss för att åka till Parken zoo i Eskilstuna (1h från oss). Första besöket någonsin för oss, och gud vad glatt överraskad vi vart! Alltså wow vilken park. För det är vad det är, en stor park med djur, tivoli & bad! Fantastiskt! Frank hoppade runt hela dagen och var alldeles lycklig.. vi med! Och ni vet när barnen är sådär superhärliga, glada & nöjda. Då blir allt så mycket lättare! Så en varm rekommendation från mig är att besöka parken. Väl värt pengarna! (Ej samarbete)

Det enda negativa var restaurang utbudet där inne, fanns bara 1 restaurang och maten var inte bra! Nästa gång tar vi med picknick, fanns massa bra ställen att picknicka på i parken så det är smartare! :)

Gillar

Kommentarer

Jossan
,
Kan tipsa om Kungsbyn som återinviger sin djurpark i juli. Ligger mot Engsö utanför Västerås och är en liten djurpark men ändå så spännande. Det är en familj som äger och de la ner verksamheten förra året till allas sorg men öppnad nu på nytt. Mysig djurpark, liten och familjär.
Emilia
,
Tycker det är jätte trevligt när du skriver om platser du besöker med din lilla familj men jag tycker att du blivit mer och mer negativ i dina inlägg, det mesta handlar om hur jobbigt det är med nattning av barn eller hur jobbigt det är med ett gnälligt barn osv och att vissa platser är dåliga att besöka! Tycket du borde börja tänka lite positivt istället och tänka att ”även fast det är jobbigt med nattning kan det ändå vara mysigt”
viktoriabergh
,
Hej Emilia! Jag kan absolut inte förstå din kommentar... frågan är om du själv har barn? Det är inte alltid enkelt, min blogg är min dagbok med båda sidorna av livet.. alltså det jobbiga/tuffa/sorgsna stunderna likväl som de härliga/underbara/glada stunderna! Jag vill gärna visa folk det verkliga livet.. alltså inte måla upp att livet är tipp topp om det inte är det.. finns nog inte EN enda förälder som läser min blogg som inte känner igen sig i det jag skriver om. Du kanske borde tänka mer positivt så ser du att jag är väldigt positivt i mina inlägg.
Fia
,
Men vilken konstig kommentar ovan ?! VEM gillar jobbiga nattningar Tycker det du är superbra o ärlig som beskriver livet som förälder, det är upp o ner och inte alltid tipp topp
Helena
,
Just därför jag följer dig blogg då du skriver ärligt om hur livet är med barn. Alting är inte bara mysigt och härligt. Skönt att veta att man inte är ensam om att tycka att det är jobbigt ibland. Fortsätt som du gör, du är grym!
Tina
,
Men vilken oskön kommentar! Om du läser inläggen igen så skriver hon ju om det jobbiga men sen vänder ju hon och ser det positiva också. Tycker man kan sluta droppa kommentarer som dessa och läsa andra bloggar då om det inte passar
viktoriabergh
,
Åh tack för tips, ska definitivt komma in
viktoriabergh
,
Tack fina du!! Stor kram till dig!!❤️
viktoriabergh
,
Kram till dig Tina!