Paradis!

Båtfärden tog ca 30min och var lite vågig men gick bra. Frallan somnade ju som vanligt..

Internet på ön är sådär, iallafall inne på hotellrummet. Ni ska få se lite bilder bilder, blir ju roligare bilder när vi kommer hem! Den här mobilkameran är inget att hurra för direkt .

Vi har badat och lekt hela dagen i både havet och poolen! Fantastisk dag med ett lugn i kroppen.. älskar det! ♡ fin kontrast mot stressiga Kata.

Gillar

Kommentarer

Josse
,
Oj det där var inte kul att läsa, jag och min familj åker alltid ner själva vi bokar så klart flyttet sen 2 nätter i Bangkok sen fixar vi med resor själva där nere mycket billigare och man kan åka precis vart man vill och känner för. Det skulle jag rekommendera till er, 1000 gånger bättre. Sen får man chans att åka till ställen där man slipper solstolar och massor med turister. Då kan man betala en resa någon stans i Europa. Vi har åkt så varje år med barnen nu är dom 6 och 3 men första var tindra 5 månader Linus va 8 månader förstå gången han åkte iväg. Vi åker som om vi nästan är som ungdomarna. Men hoppas ni annars haft det bra det ser så ut i alla fall;) Och er son är så söt.