På resande fot.

Jobbat på förmiddagen och är nu på väg till Karlstad för en helg hos familjen ♡ denna gången åker jag och Frank själva. Älsklingen ska med sin bror på Enduro tävling hela helgen så det passar bra att dela på oss. ;)
bilen är packad med allt vi behöver och lite färdkost. När jag jobbade så var älsklingen och Frank iväg till Elgiganten och köpte en iPad. Tror det kan va bra att ha speciellt eftersom vi reser mycket. Nu är det laddat med barnprogram och ska även tanka hem lite barn appar. Har ni något tips på någon bra app för små barn? Kanske någon med lärande? Eller lek. Ipaden tar jag dock endast fram om det blir behov av det. För oftast somnar han ju när vi kör bil.. och då är det dumt att börja med paddan för då håller den honom vaken istället .

Hoppas att ni har en fin fredag♡

(Update) han sov HELA resan och vi har inte fått testa paddan än ;)

Gillar

Kommentarer

Jossan
,
Min dotter älskar Daniel Tiger och Masha o Björnen. Daniel finns på Youtube och Masha i svensk tal på Netflix och viaplay annars youtube. Viaplay kan man tanka hem och se offline vilket vi gjorde när vi bilade till Sälen. Vår dotter hade tillgång till platta från 1-1.5 års ålder under begränsad tid. Vi använder många av Daniel Tigers mantran. Inget spel har fungerat för oss. Hon är 2.5 nu. jag var skeptisk och anti-platta men samtidigt älskar jag digitaliseringen för mina högstadieelever så jag är inte fullt så anti längre . Testa dig fram till vad er kotte gillar.
Ida
,
Se til att blockera köp i app och registrera inte kort. Kan bli dyrt
Yvette
,
Här hemma är det: Radio apan Bolibompa appen Playroom (10 in 1) Sen viaplay och Netflix
viktoriabergh
,
Tack för bra tips och att du delar med dig med dina värderingar! kram!!!
viktoriabergh
,
Haha smart där!! tack!!
viktoriabergh
,
Ska definitivt ladda ner och ta en titt!! bra tips!! Tack