Överraskningsfest

Kunde inte skriva ut på bloggen igår vad vi skulle göra på kvällen med tanke på att vi skulle på överraskningsfest för Simons vän Morgan som fyllt 25! Jättekul att få överraska sådär! Vi var i en festlokal med bubbel, bar, musik och mat och massa trevliga människor! Vi stötte på John guidetti och hans fina tjej Sanna som också ska ha barn! Så skönt med en till gravid på partaj sådår så man inte kände sig helt ensam ? det visade sig att de var ett fan av ex on the beach och hade kikat på vår säsong! Hah lite skoj ? jag kastade in handduken vid 01:30 och då var jag sä hungrig så jag fick åka förbi max och köpa med mig ett minimål som jag käkade i sängen ? haha riktig preggoanda
Och idag är jag iväg på en kurs! Kommer berätta senare vad för kurs jag är på! ?

Gillar

Kommentarer

caro
,
Hej. Jag är gravid (vecka 15) med mitt första barn. Och jag undrar om du också kissar jätte mycket? Jag kissar ungefär 2 gånger i timmen.
Viktoria
,
Hej nej det gör jag inte, det är jätte vanligt att man får urinvägsinfektion vid graviditet så kolla upp det! Men annars kan det ju vara pga livmodern växer och trycker på.. så det kan va normalt med. Men bäst att kolla upp ?
Alanis
,
Åhh lyllo dig! Har velat träffa Gudetti jättelänge nu för han verkar så otroligt bra å skön alltid när man ser han, tar sig alltid tid med sina fans å inge divig alls. Hur var han när han är privat så där? Berätta gärna mycket om du orkar & lycka till me bebis!