Oron för missfall!

Igår eftermiddag åkte jag och Frank till Karlstad! Eftersom simon ska till Gotland och köra världens största Endurotävling där under ons-sön så kände jag att jag behövde komma ifrån och få stöttning och hjälp med Frank också under tiden.. tufft att ta hand om han själv när man mår dåligt. Tyvärr var det jobbigt att köra bilen för jag mådde illa men jag pratade i telefon (Bluetooth) så jag kunde försöka tänka på annat under resan. ♡ vi åt middag och fikade när vi kom fram till mamma på kvällen sen blev det en tidig kväll.. nu ska vi strax äta lunch och sen ge oss iväg på en promenad i denna krispiga luften, men solen skiner!

Nu till något som hände imorse.. Jag vet att ni är mest kvinnor som läser min blogg så jag kan vara lite mer öppen kring de lite mer kvinnliga och intimare detaljerna med er.. eller?

Hur som! När jag kissade imorse och torkade mig så såg jag en liten liten ljus blodblandning på pappret.. alltså det var minimalt!!! MEN oron... är MAXIMAL!! Vill försöka tänka att herregud det där lilla kan bara inte vara ett missfall.. men jag kan inte släppa tanken på att det faktiskt kan vara så! Att vi skulle råka ut för detta nu.. jag vill bara komma iväg på det där KUB testet nu och förhoppningsvis få se ett litet liv i magen som mår bra! ♡ vi får vänta tills den 9 november.
Denna graviditet är jag mycket mer orolig.. nu vet jag ju verkligen vad som håller på att skapas i magen!

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Hej! Måste bara få fråga.. Var har du köpt din fina klänning i leopard?
viktoriabergh
,
Den kommer från Gina tricot! 😊
Maja
,
Hej! Först vill jag bara säga att du behöver inte vara orolig! Det är vanligt med mellanblödningar, och detta var ju inte ens en blödning. Så andas ut 😊 (har jobbat på gyn flera år som sjuksköterska) Sen vill jag bara berätta att det var jag som skrev att vi är gravida på samma dag och samma beräknade bf - och vi har även ultraljud samtidigt, precis samma dag. haha, kul va? Ta hand om dig ☺️
viktoriabergh
,
Tack!!! Hahah ja sååå sjukt!! Vilken tid fick ni? 😊 vore kul om man lyckades ses! Kram
Maja
,
Ellerhur! fast jag är ju i karlstad jag då 😊
Sandra
,
Hej! Förstår din oro! Jag är helt galet orolig hela tiden. Min första graviditet, är i v10 och väntar och väntar tills kuben kommer. Har försökt fått ett tidigt vul men de är så hårda här i Karlstad tycker jag :/ Och inga privata kliniker heller! Läser så himla mycket på nätet också vilket inte stillar oron då det känns som missfall är jättevanligt :/ Har också fått en liten fläck i trosskyddet men har en kollega som blödde igenom en binda och hon har en frisk son på 1år. Så vi ska inte oroa oss (så lätt att säga, omöjligt att göra) och hoppas dagarba går snabbt till kub och ul och tickande hjärta på skärmen!
viktoriabergh
,
Jaha förlåt jag blandade ihop dig med en annan tjej som hade skrivit precis samma! Men som bodde i Enköping då är vi alltså 3 som har samma förutsättningar! Sjukt
Carolina Enköping
,
Haha, det var nog mig du tänkte på. Tänkte också kommentera. Klart man är orolig och särskilt känner jag när det känns som man är så nära att komma förbi vecka 12. Risken finns ju fortfarande efter men känns bra när den är mindre. Vi fick tid för KUB-ultraljudet 8: e november. Känner lika att man bara vill dit och se så allt är bra så man kan pusta ut lite mer. jag kanske kan skriva Carolina Enköping när jag kommenterar så vet du att det är jag
viktoriabergh
,
Jaaa!! Åh så bra ja precis!! Då har vi en dag efter varandra ju. Vi ska dit den 9e 😊 ja gör så hädanefter så har jag bättre koll 😉 haha kram!!
viktoriabergh
,
Åh håller helt med!! Jag brukar ändå tänka att de borde verkligen oftast ske missfall tidigt isåfall.. mest sannolikt att då kroppen stöter bort det.. många säger magont och massa blodklumpar. Så allt borde vara bra!! Vi håller våra tummar! Du får gärna uppdatera sen när kub är gjort om hur det var oså! 😊 kram stor lycka till!