On top of the world

Top of the world.

Hade en skrik och gråt fest i bilen på väg hem i 20min.. men så fort vi kom fram och han fick komma upp så var de bortglömt! Tur att bebisar har kort minne;)

Tog en härlig promenad efter besöket hos Liza för att natta Frank. Slutade med att vi satt här på klippan. Jag med min underbara son i famnen ♡ riktig guldstund, somnade gjorde han sen ändå. Sen är det fullt ös nu då han kryper! Han kan så mycket, de händer saker varje dag tycker jag. Han ska stå mot allt! Krypa, upptäcka, klappa händerna, dricka ur pipmugg själv, äta med pincettgreppet läs: (försöker).. stoppa in saker i min mun och sen sin. Vara nära, helst i famnen mer nu.

Härlig tid med mycket skratt och pustande! Som då i bilen, men har lärt mig att ta det med ro. Ingen idé att stressa upp sig! Det gör man ju alltid ändå.

Imorgon är det fredag och återigen tar jag dagen som den kommer! Räknar med uppvak inatt och trött imorgon. Så det har sett ut nu sen i måndags.. MEN han somnade när jag la ner honom i sin säng, under sin sänghimmel i sitt hörn utan vaggning. Har aldrig hänt! ♡ så det var bonus. Vi hörs imorgon.

Natti natti:)

Gillar

Kommentarer