Olyckskorpen

Vaknade upp med lite känsla av sjukdom i halsen.. så jag avbokade träningen. Men efter denna goda frukost så kände jag att det försvann och suget på träning infann sig.. så jag bokade ett senare pass och tog mig iväg ändå! Tur var det för det var skönt att få träna!
dock så hände en liten olycka på träningen med Frank, han hoppade upp på en box (träningspass i trä) och lyckades fastna med sin arm ner i hålet där man lyfter boxen. Han satt fast hela vägen ner till armbågen och han skrek och grät.. jag låg med vikter på golvet och såg inte riktigt mer än att han hängde över lådan och skrek.. så jag försökte bara säga men hoppa ner då! För jag tänkte att han var rädd att han kom för högt upp och ville ha hjälp ner eller så! Men coachen såg att han satt fast och vi hjälptes åt att få loss han, eller hon kanske fick loss han! Fick smått panik... såg framför mig hur vi skulle behöva såga upp lådan för att få ur han därifrån.. pjuh.. jag fick trösta en ledsen kille efter det med lite rodnad och blåmärke där han fastnat. ❤️

Vi gick och handlade efter träningen och jag lät han köra den lilla kundvagnen inne på affären men där så blir han självklart suuuperkissnödig mitt i handlingen vilket jag redan hade förutspått så vi fick lämna allt i butiken och småjogga ut till förbutiken för att smsa ett jäkla nummer så att man kommer in på toaletten för 5:- !! Funkade såklart inte först och Frank står där och kniper och säger att snart kissar jag ner mig! Åhhh stress! Vi kom in tillslut och han kissade inte på sig. Tur!
När vi nästan hade handlat klart och jag tjatat på Frank att INTE springa i butiken, ja då lyckas han självklart springa in i en E pall och välte med hela vagnen så han slog sig hårt och matvarorna flög över golvet.. kaos! Där står man lite små grinig och mumlar att ja du skulle ha lyssnat på mig. Vi föräldrar ser ju in i framtiden och vet exakt när de kommer gå åt skogen. Det hade varit lite enklare om våra små barn skulle lyssna på våra kloka råd!

learning by doing, kanske.

På kvällen körde vi pepparkaksbak och mitt i matlagningen så säger älsklingen att han hellre vill ha pizza så jaha!? Vem tackar nej till det! Hahahah så jag gjorde matlådor av maten istället och så fick det bli en varsin calzone för oss.
Tips till er som också äter sockerfritt (i största grad) dessa pepparkakor är faktiskt supergoda!

Gillar

Kommentarer