Olycksdrabbade

Hej på er! Dagarna brukar ju som ni vet starta med träning för min del, åh förmiddagens träningspass var riktigt roligt!!

Det blev en teamwod om 2.

Time cap: 40min
6 varv

1 varv runt huset farmers walk (gå tillsammans och byt av när ni vill) 32kg
2 rope climb (dela= 1 var)
20 tung boll över axeln (dela) 30kg
20sek 4-punktsstå (synka)
20sek deadbugs (synka)

Jag och vapendragaren Jossan blev klara på 42min! Svinkul men jävlar vilket brännsår jag fick på smalbenet efter repklättringen!

Härliga bilder förövrigt 😂.. charmigt med crossfit! Detta med bruna fina sommarben går liksom bort..

När jag kom hem möttes jag av massa rockmusik och rockande barn! Så sött😇

Sen har vi haft jordens otur idag!
Vi hade bestämt att åka till Bromma blocks för älsklingen skulle ändå in till Bromma för att hämta upp vår nyfolierade bil. Men precis innan vi skulle dra så lyckas Ralf välta ner vårt sängbord med en supertung stor marmorlampa med glaskupol. Han fick allting över sig nästan och lampan åkte i golvet och glaset gick i tusen bitar!! Lilla älsklingen ❤️❤️❤️❤️

Som tur var så gick allt bra och han hade fått en liten glasflis på ovansidan av foten som fick han att blöda lite.. men annars så klarade han sig bra!
Usch olyckor kommer så plötsligt.

När vi kom hem efter Bromma så slutade plötsligt vår tv att funka (nyköpt i mars) åh eftersom den är 75” så kändes det lite surt att behöva plocka ner den för att frakta iväg den till Netonnet i Barkarby. Men älsklingen löste det!!! Jag hade varit i kontakt med chatten från net on net innan han åkte för att se om det verkligen skulle behöva vara så krångligt!! Men ah det var det...

Väl där så frågade dom vad vi hade för tv? Samsung svarar Simon och då säger han att jaha, samsung har egen service och dom skickar även ut servicepersonal.......... Hahaha åh.

Så älsklingen fick vända och åka hem igen.. nu får vi istället ringa samsung supporten imorgon för att se om de kan skicka hit någon (om vi inte bor för långt utanför Stockholm enligt dom) för då kanske vi måste köra iväg tvn till deras servicelager istället.
Hur som!
Tur att vi har en TV i reserv! Vi tog tvn i sovrummet och satte den i vardagsrummet så länge.

TV & lampan på sängbordet borta.. 😂

Annars så har det varit en riktig kämpig dag med högljudda barn som bara springer omkring och bråkar.. 🤣 speciellt vår Frank.. undrar om han utvecklas nu eller något för hans humör är som en bergochdalbana just nu och han säger så mycket konstiga saker.. 🤣 men när man får dom där mysiga fina stunderna över dagen så gör det att man orkar! Ikväll nu så fick jag en sån fin stund med honom när vi tog en smörgås i sängen ☺️ vi myste ordentligt då! Jag och min Frank.

Gillar

Kommentarer