Oinspirerande..

Jag har haft det väldigt kämpigt nu de senaste veckorna att känna mig sådär inspirerande och energifylld.. jag tror att jag ställer för höga krav på mig utifrån Instagram och andra "influencers".. att allt ska vara så inspirerande, snyggt, modeinriktat och ja drömmigt!. Mitt liv är allt ifrån det nu! Förutom en present som jag klickat hem till mig själv min gucci silkessjal som kom igår! Den var ganska fashion!

Men nu ska jag bara få in den i håret så jag kan se sådär drömigt snygg ut jag med.. men med mitt tunna glansiga europeiska hår så får vi se hur de går !

Älskar hur alla andra får en knut i håret eller ett hårband att se så snyggt och ledigt ut.. aja vi får se vad resultatet blir imorgon när jag hinner prova den. För jag har bara hunnit ta på den. Det var häftigt att få ta på en gucci produkt .. så mycket fashion är jag, men vet ni vad det kanske är just detta ni gillar med mig?

Att jag inte försöker följa det där som jag inte är, varför kämpa mot mig själv? Blir ju jäkla jobbigt!! Kanske detta oglammiga vanliga livet får er att känna er lite mindre ensamma? Jag hoppas det är så, just nu ska jag fokusera mindre på att vara inspirerande och mer på att bara vara vardag. Livet som det är men med en gnutta glamour? ;) för jag orkar inte både bara grym i mitt arbete, en bra mamma, härlig sambo och ta hand om ett hus som dessutom står inför försäljning, samt mitt egna bolag. Då kan det vara ganska skönt att däremellan bara få vara Viktoria. Det kanske är inspiration i sig..

Gillar

Kommentarer

Ida
,
Jag tycker du är helt fantastisk Viktoria och du imponerar mycket mer än du tror Jag förstår att det är en enorm press idag på alla influencers - man ska ha ett perfekt stylat hem, laga god mat, resa jorden runt, vara modemedveten och alltid ha det senaste, träna och ha en perfekt kropp, vara intresserad av hudvård och makeup osv osv. Vem hinner med ens en bråkdel av allt det? Jag tycker om att följa de som visar verkligheten så som den faktiskt är, för allt det andra känns bara för mycket och något man själv aldrig skulle kunna få. Tack för att du är du och inte en till influencer som faller in i mängden! Jag uppskattar att du har allt som nämndes, men i lagom doser och det gör det sååå mycket lättare att relatera till för oss som följer Stor kram och tack till dig! P.s. Sjalen var jättesnygg!!
Linda
,
Hej! Tänkte bara skriva att jag läser din blogg regelbundet för jag älskar att se bilder på din söta son, och dig! Du är så vacker och älskar att läsa träningsinlägg samt bara ”tråkig” vardag. Behöver inte vara mer glamoröst än så☺️ känner igen mig i mycket i och med att jag har en dotter som föddes samtidigt som Frank. Kämpa på och sluta inte med bloggen!
Camilla
,
Du ska bara vara dig själv! Anledningen till att jag läser din blogg är just för att man får följa det där vardagliga livet med allt som det innebär. Det känns äkta! Många andra bloggar och instagramkonton känns som utopier. Och ibland kan det vara trevligt att hämta inspiration från sådana konton, men det är inget jag följer till vardags, det gör mig stressad. Med andra ord fortsätt med det du gör om det får dig att må bra 😊
viktoriabergh
,
Tack snälla rara du!! Det betyder jättemycket för mig att få höra detta. Blir super glad! Ska fortsätta med mitt race! ♡ tack snälla. Kram!!
viktoriabergh
,
Nej men tack Linda vad gullig du är! ♡ ska inte sluta blogga. Tack för att du hyllar mig i detta. Blir jag med inspirerad! Kram
viktoriabergh
,
Tack snälla! Vad roligt att höra, det gör mig väldigt glad ❤❤ det ska jag definitivt!! Tack ♡♡
Jennifer
,
Fortsätt vara du! Jag läser din blogg för att jag tycker det är roligt att läsa om ditt liv som mamma till Frank och er vardag. Det känns äkta och är därför inspirerande. 😊 Kram
viktoriabergh
,
Tack snälla! Ska ha detta i åtanke när jag känner mig såhär oinspirerande:) kram!!
Lisa
,
Är det som är så himla härligt med din blogg. Att det är saker som själv kan relatera sej till.. det där drömlika är bara en dröm i en annans värld och det blir i mitt tyckte inte lika roligt att följa! När man går in på en blogg och ser ett par snygga byxor som man ändå aldrig kommer att unna sej att köpa.. och dom där tippelitopp städade hemmen som man ser och själv har man fasttorkade smörgåsrån i soffan och kladdiga handavtryck på typ varje fönster (fast jag putsade dom förra veckan) det blir lixom ”en annan värld” som man inte kan uppnå! Så för mej är du så himla inspirerande med det vardagliga ❤️