Offentlig amning

Nu tänkte jag skriva ett inlägg om offentlig amning. Innan man blev mamma så förstod man att det var ett jäkla snack om att amma offentligt och det fanns tydligen många pekpinnar inom detta område.. nu när jag är mamma och faktiskt ammar så får man ju ta ställning om man vill amma offentligt eller ej. Som vanligt så är jag den jag alltid är... trygg i mig själv, bryr mig inte om vad folk tycker om mig och jag gör det jag själv känner för så länge det inte skadar någon annan! Och om någon tar "skada" av att se mig ge min son mat via bröstet då är det deras huvudvärk.. jag kommer fortsätta amma offentligt vad folk än nu tycker! Senast jag ammade offentligt var efter ett Strong mama pass på sats och Frank hade blivit övertrött samt hungrig och då är han omöjlig.. det funkade superbra att amma när jag stod upp och vaggade honom i famnen samtidigt så det slutade med att jag gick igenom gymmet med Frank hängandes i tutten.. UTAN BEKYMMER! de amningslinnen som finns osv döljer ju ganska bra ändå! Så det är ju inte så att hela bröstet visas öppet! Men nu när jag är trygg i min mammaroll och kan detta med amning så känns allt så himla naturligt vilket jag verkligen är glad för! Så ni nyblivna mammor där ute som vill våga amma offentligt... det kanske inte känns sådär jätte tryggt och bekvämt från början men du kommer förhoppningsvis in i det och då kommer det inte vara några bekymmer alls! Så kämpa på ♡ vi har all rätt till att få ge mat till vår son via bröstet!
 

Gillar

Kommentarer

Mia,
Ja, varför ska vi mammor gömma oss på offentliga toaletter/inklämda i hörn under stora filtar när vi ammar? Tycker som du! Har nu någon problem får de väl titta bort då Man kam amma utan att visa hela bröstet, och skulle ngn ta anstöt av det är det deras problem. Tror vi måste lyfta detta ämne mer i samhället så fler vågar amma sina barn offentligt. Det har ju blivit ramaskri mer än en gång pga ammande kvinnor-2017 som vi lever i nu borde väl verkligen dessa konstiga åsikter vara utplånade, men icke
mariajo-977@hotmail.com
viktoriabe
,
Håller med dig ♡:)
Virginia
,
I breast feeded my daughter during 2 years everywhere she needed to eat. I'm pregnant now and live in Sweden now and I will do the same my samba says I don't want all town to see your boobs but he will for sure get used to see me doing it. I won't leave my baby hungry and crying if I'm not home or in public. Breast feeding is the most natural thing in the world and if someone has a problem they can keep it for them selves. Some people get drunk in from of small children and they are not a shame and other people doesn't see that as something unaproppiate but they have problems with ammning. We woman should change that and start breast feeding everywhere so this stupity change.