Nyfunnen energi

Fina leopardpälsen från Bubbleroom.
Idag hade jag bokat in en dejt med min tjejkompis Nathalie och vi bestämde oss för att mötas halvvägs till varandra alltså på Ikea Barkarby. Smart! Jag vet att jag hängt mycket på Ikea det senaste men jag gillar de! Hahah bra mat, smidigt och roligt att titta (läs köpa) saker till hemmet. Perfekt kombo helt enkelt!

solen har ju varit framme idag igen och jag tror att detta är en av våra första riktiga vårdagar! Jag menar vi har över 10+ grader här och jag kan inte annat än att njuta!! Denna sol och längtan efter vår och vår bebis gör mig glad! Mitt humör har varit väldigt mycket bättre nu senaste 2 dagarna och jag tror att jag håller på att boosta mig själv nu! Mitt tips har som sagt varit att göra saker för MIG själv, piffa till mig lite extra och försöka ha kravlösa dagar..

jag ska strax hämta Frank från förskolan och tänkte då passa på att hänga lite utomhus på vår tomt, dock svårt att veta vad man ska hitta på utomhus nu när det är sådär i uppstart av vår / sommar.. han kanske får cykla runt här utanför på gräsmattan och gatan så kan jag sitta i solväggen och njuta. ;) ah, så får det bli!

Gillar

Kommentarer