Nyfödd fotografering

Idag hade vi bokat in en nyfödd fotografering hos proffset Ann-Sofie . Hon är verifierad porträttfotograf men hennes passion är att fotografera gravida, barn och nyfödda.

Vi var i hennes studio i Hofors när Frank endast var 4 dagar gammal och vi har sååå många fina bilder idag att kolla tillbaka på.. när han var sådär riktigt liten och nyckläckt!

En av bilderna har vi som tavla hemma på väggen, vi ÄLSKAR den.
Jag och älsklingen som håller i honom.. så fin!
Från när vi var där för 2,5år sedan..
och denna lilla underbara!

Därför ville vi ju SJÄLVKLART föreviga vår lilla Ralf med fina bilder i liknande stil. Vi satsade på att få till en liknande som den när vi håller omkring Frank för att sen kunna få sätta upp en liknande tavla på Ralf på väggen. Våra 2 små pojkar! Så fint att ha! Glad att jag tog initiativet och bokade!

Här kommer en bild från dagens fotografering av lilla Ralf! Titta på den här bilden!!! Jag smälter ❤️❤️ Ser ni någon likhet bröderna emellan? ☺️ Jag såg det för första gången idag, då jag ibland försvann 2,5år tillbaks i tiden och det kändes som att det var Frank som låg där och blev fotograferad. Åhhh tiden flyger!
Ska bli så härligt att få se resten av bilderna sen samt tavlan som vi försökte efterlikna! om ni vill boka en tid hos Ann-Sofie så kan ni göra det via hemsidan HÄR eller via hennes instagram: fotograf_annsofieaberg där kan ni även spana in fler bilder som hon tagit. :)

Gillar

Kommentarer

Linnea,
Otroligt fina bilder! Magiskt ♡
www.nouw.com/hedstromss
viktoriabergh
,
Tack!! Ja så roligt att ha och blicka tillbaka på! ❤️☺️
Ronja,
Så fina och härliga bilder. Det finns inget som gör en så glad som bilder på sina barn.
razzer.se
viktoriabergh
,
Tack snälla du! Nej verkligen