Nyårslöfte

Jag har reflekterar över att jag verkligen älskar att lära mig nya saker men jag tar sällan tiden på mig att göra det.
Så detta år som kommer nu 2017 kommer bli ett år där jag ska försöka utveckla mina kunskaper och lära mig mer om det som intresserar mig.

Matlagning som jag tycker är så kul vill jag lära mig mer nya recept, jag ska äta mer vegansk mat och jag ska bli bättre på olika kökstekniker!

Foto är ett intresse som dykt upp under de senaste året, jag gick ju tex en grundkurs i somras för att lära mig min kamera och jag funderar på att antingen köpa en ny kamera som kan ge mig lite bättre bilder eller ta en till kurs inom foto som gör att jag kan få ut mer av den kameran som jag har.

Film och redigering ska ju komma igång mer med youtube och livevideo men vill bli bättre på att klippa och redigera film så att det blir härligare att titta på filmen :)

skämma bort mig själv då jag sällan lägger pengar på mig själv egentligen.. jag unnar mig aldrig frisörbesök, naglar, fransar, spraytan, produkter, massage osv. Ska bli bättre på att ge mig själv lite uppfräschning.

Dessa saker vill jag bli bättre på 2017. Har ni några mål/nyårslöften och vad isåfall? Man kanske kan utöka sin lista om någon har något smart!

Gillar

Kommentarer

Piza
,
Hej måste få säga att jag gillar att läsa din blogg ☺ jo mitt nyårslöft blir att klara av att kunna gå ner i vikt igen. Men ska bara komma på hur jag ska lösa det ☺
Erica
,
Åå vad kul att du ska börja testa med veganskt! Jag har ätit veganskt i snart ett år och har aldrig mått bättre! Mina värden har aldrig sett så bra ut heller och jag känner mig verkligen aldrig tung eller äcklig efter jag har ätit! Min lilla bebis i magen verkar också trivas med den här kosten! Kan starkt rekommendera bloggen http://www.javligtgott.se som har många toppen recept! Vet att du också älskar att äta ägg på morgonen och jag älskar scramble tofu som ersättare: http://www.vegokoll.se/recept/scrambled-tofu Lycka till!
Viktoria Bergh
,
Hej! Ja men då får du hoppa på vår januari resa!! Har skrivit ett helt inlägg om detta i bloggen 😊! Det kommer gå grymt bra!
Viktoria Bergh
,
Ja jag har redan börjat följa den på instagram för inspo men har en tjejkompis som är duktig på veganskt så får smygstarta med recept via henne och sen kanske leta mer inspiration själv:)!