Nyårslöfte.. 

Nu är hemmet tipp topp igen och som utlovat blev det en riktigt slappar dag.. jag och frank tog ett bad förut och har hoppat in i myskläderna. 

Idag är dock första dagen utan socker eller godis liksom, jag är såklart redan sugen! Usch de första dagarna är dom värsta dagarna.. hur ska detta gå! Någon mer som har ett hälsosammare 2018 framför sig? ♡

Gillar

Kommentarer

Jessica
,
Jag också! Ska ha en "vit" månad utan sötsaker. Nu när man börjar bli lite hungrig framför soffan så är det sjukt jobbigt!! Får bli en kopp te och lite cashewnötter. Lycka till!
Myh,
Jag tänkte också försöka undvika socker i allmänhet och verkligen försöka komma igång med träningen igen. 9 månader sedan jag fick barn så det känns som att det är dags nu haha 😊 plus att jag ska försöka mig på vätternrundan så det krävs nog lite träning 😊
Lifeofmyh.blogg.se
Josefine
,
Åh, jag har gått och haft ångest för jag skulle köra sockerfritt med start 2018 så långt det skulle gå. Är en riktig sockergris. Dock plussade jag 28dec och har inte haft minsta sötsug sen dess så antar att bebisen räddade mig i det här fallet, haha!