Nyårs planer

Förra nyår somnade vi innan tolvslaget.. som riktiga pensionärer! Vi hade jobbat så otroligt mycket där i December då så vi var väldigt slitna!

I år har vi alla anledningar till att sitta uppe och skåla in det nya året! 2017 kommer bli fantastiskt! Ett nytt kapitel med vår älskade bebis hos oss ♡

Vi har tänkt att åka till Dalarna med Simons brors familj och bara mysa med tänd brasa och 3-rätters middag hemma i stugan. Vi kanske går ner till sjön (Hjortnäs brygga) för att titta på raketerna! Eller åka upp till utsiktplatsen där man ser över hela Siljan, superfint!

Tänkte även tipsa er om ett jättegott alkoholfritt bubbel för dom som vill fira in året nyktra. Jag lär ta ett glas vin eller 2 till maten samt ett glas alkoholfritt vid 12 slaget för att fira!
jag tycker att nyår ska vara ett tillfälle där man får umgås med nära och kära samt äta god mat med lite lyxigare känsla! Ett tillfälle att fira och sätta nya mål för ett nytt kommande år.

Påtal om nya mål.. har ni några nyårslöften att dela med er av? Jag har ett än så länge! ... kommer berätta det längre fram när de närmar sig för då kanske jag har några fler löften att dela med mig av! men tipsa gärna om ni sitter på något bra löfte. ♡

Gillar

Kommentarer